Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nagradni natječaj

Hoćeš nove šuze?

tenisice
Foto: Thinkstock
26.04.2015.
u 12:00

Osvježi svoja sjećanja i podijeli s nama nezaboravnu priču koju si proživio u svojim starim tenisicama

Tvoje šuze pričaju ludu priču, bile su po cijelom svijetu i za njih si vezan kao za omiljenu igračku u djetinjstvu? Onda si na pravom mjestu i imaš priliku osvojiti novi par mezimaca za nezaboravna putovanja i događaje koji te tek očekuju.

Osvježi svoja sjećanja i podijeli s nama svoju nezaboravnu priču koju si proživio u starim tenisicama.Opiši nam detaljno gdje su te tvoje šuze odvele, zašto su baš one posebne i koje asocijacije i osjećaje bude u tebi? Možda baš tvoja priča bude jedna od pet najzanimljivijih i donese ti Shooster darovni bon u vrijednosti od 500 kn za nove šuze po tvom izboru.

Ne gubi vrijeme, sigurno i tvoje šuze imaju neku posebnu priču koja čeka da bude ispričana i nagrađena. Zagrebačka banka i Večernji list donose ti specijal Mladi: imate li svoje mjesto? U specijalu se nalazi i nagradni natječaj Hoćeš nove šuze?na koji se možete prijaviti svojim radom od 27. travnja do 10. svibnja.

Napomena: Dopušteni su isključivo autorski radovi, znači tvoje vlastite fotografije, a ne tuđi autorski rad. Ako žiri utvrdi da je fotografija neoriginalna ili krši tuđa autorska prava, korisnik će biti  sankcioniran te neće imati pravo sudjelovanja u natječaju.

Komentara 2

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
13:50 30.04.2015.

neću

IK
ikonoklast
13:57 06.05.2015.

jel hoćeš maleni crvene cipke?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije