Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
moda i glazba

H&M loves Music goes Lighthouse Festival

H&M
Foto: H&M
1/2
05.05.2014.
u 11:07

Na www.facebook.com/hm sada možete osvojiti 1x2 propusnice za festival!

Ove godine, međunarodno popularni DJ-i, umjetnici i producenti predstavljaju kampanju H&M loves Music koncepta Divided.

Pod geslom "The Summer Party" (Ljetna zabava), kolekcija u Boho stilu i surferskom izgledu moći će se od 22. svibnja 2014. nabaviti u H&M prodavaonicama.

Istovremeno s lansiranjem kolekcije, H&M loves Music nastupa kao jedan od glavnih pokrovitelja Lighthouse festivala.

Od 23. do 25. svibnja 2014. poluotok Lanterna kod Poreča u Hrvatskoj u znaku je: Elektroničke glazbe na praznicima. Osim međunarodnih vrhunskih izvođača, na glavnoj pozornici nastupit će također zvijezda u usponu DJ Dream Koala - model kampanje za H&M loves Music.

Još jedna poslastica festivala je Original-70's-Rollerdisco (Disko na rolama u originalnom stilu sedamdesetih) koji upriličuje H&M loves Music.

Ulaznice za festival mogu se sada osvojiti na www.facebook.com/hm.

Savršeno ljeto ne čine samo sunce i more, nego također moda i glazba. H&M loves Music povezuje ovo dvoje na jedinstven način. DJ-evi, umjetnici i producenti iz cijelog svijeta igraju glavnu ulogu u ovoj kampanji: Japanska DJ-ica Mademoiselle Yulia, DJ Dream Koala, dizajnerica i DJ Éclair Fifi te DJ, model i fotografkinja Cate Underwood mogli su se vidjeti već početkom travnja u prvom dijelu kampanje.

The Summer Party (Ljetna zabava) na Lighthouse festivalu

Foto: H&M

Drugi dio kolekcije H&M loves Music nosi geslo "The Summer Party" (Ljetna zabava) i moći će se nabaviti od 22. svibnja 2014. u prodavaonicama i preko Interneta. Sljedeći umjetnici predstavljaju se u ljetnim kombinacijama s naglaskom na Boho stil i surferski izgled – savršeno za zabavu na plaži:

  • Kilo Kish (pjevačica/kantautorica te vizualna umjetnica iz Brooklyna)
  • Chela (pjevačica alternativnog popa/kantautorica iz Australije)
  • Vinsten (švedski akustično-elektronički dvojac)
  • Rebecca & Fiona (DJ/kantautorsko/producentski dvojac iz Švedske)

Prigodom pokretanja kolekcije "The Summer Party" (Ljetna zabava), H&M loves Music prisutan je kao jedan od glavnih pokrovitelja na Lighthouse festivalu. Od 23. do 25. svibnja 2014., otvara se međunarodna festivalska sezona s drugim izdanjem LIGHTHOUSE festivala u Hrvatskoj.

Ekskluzivno rezervirani poluotok ‚Lanterna‘ prekriven borovom šumom – 20 minuta sjeverno od Poreča – ovaj vikend potpuno se prepušta geslu: Elektronička glazba na praznicima.

H&M loves Music predstavlja Dream Koalu

Kao dio vrhunske postave na Lighthouse festivalu, nastupit će također Dream Koala kojeg predstavlja H&M loves Music (subota, 24. svibnja 2014. u 17:00 sati). Yndi Ferreira ili Dream Koala već je uspio osigurati međunarodnu bazu obožavatelja. Njegova glazba može se opisati kao višeslojna, elektronička, rafinirano naglašena falsetom i gitarom. Svoje porijeklo Yndi vuče iz Brazila. Odrastao je u Parizu, a trenutno živi u Berlinu.

Foto: H&M

H&M loves Music predstavlja LHF disko na rolama

Kao poseban vrhunac programa, ove se godine u PODRUČJU ZODIAC NIGHTHOUSE po prvi put održava Original-70-ties-Rollerdisco (disko na rolama u originalnom stilu sedamdesetih) – koji upriličuje H&M loves Music: subota, 24. svibnja 2014. (23:00-06:00).

Uz DJ-zvukove Italo disko legende Alexandera Robotnicka i Shooting-Star Wolframa možete na retro rolama osvojiti plesni podij. Naravno tu spada i ultimativno blještavi izgled upotpunjen naglašenom fluorescentnom šminkom.

Na www.facebook.com/hm sada možete osvojiti 1x2 propusnice za festival!

>>5 haljina iz omiljenog H&M-a u kojima možete kamo hoćete

Komentara 1

MA
martamay64
13:53 05.05.2014.

Što točno treba napraviti na facebooku za sudjelovanje u nagradnoj igri za kartu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije