Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šalabahter

Hit su izazovne haljine i pristupačna odijela

'31.03.2011., Zagreb - U zagrebackom trgovackom centru Westgate odrzava se modna manifestacija HTC Cro A Porter. Revija Linea Exclusive. Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL'
Foto: 'Zeljko Lukunic/PIXSELL'
1/4
04.05.2011.
u 18:10

Otkrijte kako odabrati idealnu svečanu haljinu i odijelo za najvažniji dan u životu maturanata

Odbrojavanje je počelo! Većina domaćih maturanata intenzivno se sprema za najvažniju večer života – maturalnu zabavu. Stoga ne iznenađuje da su brojni butici diljem zemlje pripremili razne akcije za one koji slavljem ulaze u odraslo doba. Svečane haljine, ističu vodeći domaći dizajneri, ove godine posebno su glamurozne, ističu liniju tijela i otkrivaju nabolje na djevojačkom tijelu.

Hit su i kraće haljine koje je popularizirala pjevačica Jelena Rozga, a posebno je tražena haljina koja nosi njezino ime (unatoč cijeni od 2800 kuna). Dečkima je naoko lakše, ali izabrati pravo odijelo može biti popriličan stres i izdatak. Stoga ne iznenađuju akcije, primjerice Varteksova, koji nudi odijelo i kravatu za maturante za 1000 kuna. Bitni su i dodaci, prije svega cipele koje bi, da bi se u njima moglo satima plesati, trebale biti udobne.

Ukratko:

Torbica može biti vaš modni potpis. Ako ste otkačeni, pokažite to torbicom.

Elegancija će pak doći do izražaja s malom clutch-torbom u koju stanu tek mobitel i novac.

Odabrati prave cipele težak je zadatak. Trebaju pristajati uz haljinu, biti svečane te dovoljno udobne da se u njima mogu provesti sati.

500 kuna kuna najniža je cijena večernjih maturalnih haljina, a penju se i do 6000 kuna.

1000 kuna za odijelo i kravatu za maturante akcija je koju nude u Varteksu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije