Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Hit ljeta - Mediteran!

putovanja
Foto: Promo
1/5
PR
Autor
PR članak
28.07.2014.
u 10:14

Upitali smo putničku agenciju Sunčani odmor koja jedina ima direktne charter polaske iz Zagreba za Tunis o trenutnom stanju te smo dobili iznenađujuće informacije

Stiglo nam je dugo očekivano ljeto sa suncem i temperaturama koje konačno ne padaju ispod 15° pa većina osoba planira kako iskoristiti tih nekoliko dana teško zarađenog godišnjeg, stoga smo odlučili malo istražiti aktualne ponude.

Upitali smo putničku agenciju Sunčani odmor koja jedina ima direktne charter polaske iz Zagreba za Tunis o trenutnom stanju te smo dobili iznenađujuće informacije. Polasci za Tunis su popunjeni skoro sve do početka 8. mjeseca uz par preostalih sjedala na polasku 30. 07. Ništa drugačije stanje nije ni na ostalim mediteranskim destinacijama. Otok Djerba, Egipat i Sjeverni Cipar su popunjeni jednako kao i kontinentalni dio Tunisa no za te destinacije morat ćete potegnuti put do Ljubljane. Do Ljubljane postoje organizirani transferi tako da sam polazak iz Ljubljane ne predstavlja problem. Tursku ćete moći rezervirati tek od sredine 8. mjeseca pošto su do 14.08. svi kapaciteti također popunjeni. 

Ukoliko ste jedan od onih koji čekaju last minute ponude do prije samoga polaska na put a planirali ste ove godine u neku od ovih prekrasnih destinacija, požurite i rezervirajte svoje putovanje na vrijeme kako ne bi ostali razočarani. Trenutna ponuda se kreće od 2.499 kn za all inclusive, 7 noćenja na više. 

Ako ste propustili rezervirati svoje mjesto na avionu nećete biti ništa manje zadovoljni sa opširnom ponudom u Hrvatskoj. Kao primjer istaknuti ćemo hotel i paviljone Ad Tures u Crikvenici koji mame svojom ponudom od 1.154 kn za 7 polupansiona.

Rezervirajte i vi svoje ljetovanje na vrijeme po nevjerojatnim cijenama!

Postanite fan agencije Sunčani Odmor na Facebooku i više informacija potražite na info@suncaniodmor.com ili na broj 01 / 555 21 30. Sunčaniodmor.com

Komentara 4

Avatar morski covik 3
morski covik 3
07:53 29.07.2014.

Ja ostajem doma.

CA
capto a parva
22:32 28.07.2014.

hit ljeta su loše vrijeme i paprene cijene

NA
narod1
23:52 28.07.2014.

Ko bi rekao da je hit ljeta opet Mediteran. A ja mislio Sibir

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?