Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Gourmet

Hit ljeta - Mediteran!

Upitali smo putničku agenciju Sunčani odmor koja jedina ima direktne charter polaske iz Zagreba za Tunis o trenutnom stanju te smo dobili iznenađujuće informacije
28. srpnja 2014. u 10:14 4 komentara 2010 prikaza
putovanja
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/5

Stiglo nam je dugo očekivano ljeto sa suncem i temperaturama koje konačno ne padaju ispod 15° pa većina osoba planira kako iskoristiti tih nekoliko dana teško zarađenog godišnjeg, stoga smo odlučili malo istražiti aktualne ponude.

Upitali smo putničku agenciju Sunčani odmor koja jedina ima direktne charter polaske iz Zagreba za Tunis o trenutnom stanju te smo dobili iznenađujuće informacije. Polasci za Tunis su popunjeni skoro sve do početka 8. mjeseca uz par preostalih sjedala na polasku 30. 07. Ništa drugačije stanje nije ni na ostalim mediteranskim destinacijama. Otok Djerba, Egipat i Sjeverni Cipar su popunjeni jednako kao i kontinentalni dio Tunisa no za te destinacije morat ćete potegnuti put do Ljubljane. Do Ljubljane postoje organizirani transferi tako da sam polazak iz Ljubljane ne predstavlja problem. Tursku ćete moći rezervirati tek od sredine 8. mjeseca pošto su do 14.08. svi kapaciteti također popunjeni. 

Ukoliko ste jedan od onih koji čekaju last minute ponude do prije samoga polaska na put a planirali ste ove godine u neku od ovih prekrasnih destinacija, požurite i rezervirajte svoje putovanje na vrijeme kako ne bi ostali razočarani. Trenutna ponuda se kreće od 2.499 kn za all inclusive, 7 noćenja na više. 

Ako ste propustili rezervirati svoje mjesto na avionu nećete biti ništa manje zadovoljni sa opširnom ponudom u Hrvatskoj. Kao primjer istaknuti ćemo hotel i paviljone Ad Tures u Crikvenici koji mame svojom ponudom od 1.154 kn za 7 polupansiona.

Rezervirajte i vi svoje ljetovanje na vrijeme po nevjerojatnim cijenama!

Postanite fan agencije Sunčani Odmor na Facebooku i više informacija potražite na info@suncaniodmor.com ili na broj 01 / 555 21 30. Sunčaniodmor.com

Tko želi biti Milijunaš
GRIJEH ILI SRAMOTA?
Svi govore o tome! Je li u sinoćnjem 'Milijunašu' jedno pitanje imalo dva točna odgovora?
Razbili smo mitove o mikrovalnoj pećnici
SAZNAJTE ISTINU
Razbili smo mitove o mikrovalnoj pećnici