Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
modni horor

Hej, Katie, gdje ti je zvijer? Pogledajte tko je zgrozio toaletama na Met Gala

met gala
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/24
06.05.2014.
u 08:02

Mnoge poznate dame hrabro su odjenule večernje toalete na godišnjoj Met Gala večeri kojom se prikuplja novac za Institut kostima njujorškog muzeja Metropolitan

U dugoj žutoj haljini Marchesa, koja kao da je ispala iz Disneyjeva crtića "Ljepotica i zvijer", glumica Katie Holmes našla se na vrhu najgore odjevenih dama na modnom događaju sezone, Met Gala večeri, održanoj sinoć u New Yorku.

Dok je prošle godine Kim Kardashian svojom Givenchy haljinom s cvjetnim uzorkom ostala kao primjer kako se ne treba odjenuti za bal, ovaj put nitko je nije slijedio, no modni horor ni ovog puta nije izostao.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Rita Ora, Kate Upton, Kristen Stewart, Zoe Saldana, sestre Olsen, Lily Allen, Rosamund Pike, Solange Knowles, Chloe Sevigny i Kirsten Dunst samo su neke od poznatih lica koje su zgrozile modnim odabirom.

Rita Ora u haljini Donna Karan Ateliera boje šampanjca i neobičnim gladijatoricama umjesto elegantnog postigla je potpuno suprotan dojam. Zbog dubokog proreza, Ora je u jednom trenutku pokazala i donje rublje, no umjesto kontroverze, izgledala je samo jeftino.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Kate Upton krivim odabirom haljine šokirala je mnoge. Trenutačno jedna od najpoznatijih manekenki svijeta svoje je obline utegnula u crnu haljinu u kojoj je izgledala kao konobarica.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Met Gala, službenog naziva Costume Institute Gala, godišnja je gala večer kojom se prikuplja novac za Institut kostima muzeja Metropolitan i smatra se jednim od najprestižnijih događaja godine, a haljine za tu večer pripremaju se tjednima.

Ni Chanel nije pomogao Kristen Stewart da dobro izgleda, a sestre Mary-Kate i Ashley Olsen svojim su dugim konzervativnim haljinama začudile mnoge. Ni njihova mlađa sestra Elizabeth nije ništa bolje prošla u plavoj haljini Miu Miu.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

>>Kim Kardashian zgrozila odabirom haljine na Met Ballu

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
23:15 26.07.2014.

A od kud pravo ovoj novinarki da komentira istinske dive? Ona bi se bolje obukla? Po fotografiji bas I ne mislim da bi uopce bila pustena blizu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije