Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Havaianas Slim Herioines – kolekcija namijenjena jakim i samosvjesnim ženama

Havaianas Slim Herioines
Foto: Promo
1/6
10.10.2018.
u 10:58

Dio globalnih napora i Brazilskog brenda Havaianas je osvijesti žene o važnosti redovitog samopregleda te zaštiti svoga zdravlja.

Diljem svijeta listopad se obilježava kao mjesec borbe protiv raka dojke, ali i kao prilika za podizanje svijesti o važnosti prevencije i ranog otkrivanja koji su ključni faktori za izlječenje.

Foto: Promo

Rak dojke najčešći je oblik karcinoma među ženama, a njegovo rano otkrivanje najbolja je prevencija i može spasiti tisuće života, stoga tijekom listopada naglasak stavljamo na važnost redovitih pregleda. Svijest o raku dojke je nastojanje da se smanji stigma i podigne svijest oko raka dojke. Cilj je pružiti ženama znanje i alate koji bi mogli dovesti do ranijih otkrivanja i viših dugoročnih stopa preživljavanja.

Dio globalnih napora i Brazilskog brenda Havaianas je osvijesti žene o važnosti redovitog samopregleda te zaštiti svoga zdravlja.

Foto: Promo

Upravo iz tog razloga, Havaianas je u suradnji s Warner Brosom dizajnirao kolekciju Havaianas Slim Heroines – kolekciju namijenjenu isključivo jakim i samosvjesnim ženama. Dva modela obilježava print lika jedne od najpoznatijih super junakinja i utemeljiteljice Lige pravde – Wonder Woman.

Kolekcija je tijekom listopada dostupna na web shopu www.havaianas.com.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije