Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Handysept i Deziclean - da smo na čistom

30.06.2020.
u 15:49

Odmalena slušamo, što bi smjeli ili ne bi smjeli dirati… Nama dodir nije opcija, već esencija života. Stoga smo iskoristili više od 125 godina posvećenosti čistoći, kako bi proizveli ultimativnu zaštitu, našeg najvažnijeg osjetila - dodira.

Gledamo prema budućnosti i učimo se živjeti s novim pravilima, ali i konačno slijedimo jednu od najvrjednijih poslovica - zdravlje na prvom mjestu. Kao što je već poznato, mnogi proizvodi Saponije su ključni za održavanje čistoće, pravilne higijene, osobnog zdravlja i zdravog kućnog okruženja. Kao rezultat nastojanja da promijenimo način razmišljanja o održavanju što pravilnije higijene ruku, odjeće i prostorija u kojima živimo je i linija proizvoda iz Saponije – HANDYSEPT I DEZICLEAN.

Potvrda snage i kvalitete novih proizvoda je spoj potvrđene dezinfekcijske djelotvornosti proizvoda BIS Handysept i BIS Deziclean i kvalitetu brendova Faks helizim, Arf, Likvi, Bis. Uz ove proizvode možemo normalno uživati u svakodnevnom životu bez da nam je nad glavom pitanje – jesmo li dovoljno učinili za očuvanje zdravlja.

Kako bismo zaštitili naše najvažnije osjetilo – dodir, izuzetno je važno dezinficiranje ruku. Iz Saponije dolazi proizvod Bis Handysept PRO sa 76% alkohola Svjetska zdravstvena organizacija, Europski centar za prevenciju i kontrolu bolesti i druge javne zdravstvene institucije preporučuju da proizvodi namijenjeni za dezinfekciju ruku, kako bismo se zaštitili od COVIDa-19, trebaju imati minimalno 70% alkohola. Međutim, ostali virusi nisu nestali iz našeg okoliša, a prema znanstvenoj literaturi 70% alkohola nije dovoljno za učinkovito uništavanje nekih drugih virusa. Zato Bis Handysept PRO sadrži čak 76% alkohola. Zbog povećanja biocidnog učinka, Bis Handysept PRO, osim alkohola sadrži i biocidne aktivne tvari koje osiguravaju produženo dezinfekcijsko djelovanje te je ovaj proizvod djelotvoran i nakon hlapljenja alkohola. Ako ruke nisu dovoljno čiste djelotvornost alkoholnog sredstva se smanjuje pa su zbog toga u Bis Handysept PRO ugrađeni sastojci koji ovaj proizvod čine učinkovitim i kad nismo u mogućnosti prethodno oprati ruke. Kozmetičke sirovine prirodnoga podrijetla i glicerin, sadržani u Bis Handyseptu PRO, blagi su za kožu te ju štite od isušivanja i iritacija i nakon učestale uporabe sredstva. Dodatak glicerina također mora biti pažljivo izbalansiran jer ruke nakon primjene ne smiju biti ljepljive budući da bi to povećalo kontaminaciju mikroorganizmima.

Bis Handysept PRO je proizvod u kojemu se zrcali dugogodišnje iskustvo koje Saponia ima na području dezinfekcije za osobnu i profesionalnu primjenu.

Za dezinfekciju i ispiranje rublja tu je Faks Helizim Dezi Clean FINAL koji osigurava 100% higijensku čistoću rublja, dezinficira ga i omekšava. Sa snagom octene kiseline Faks Helizim Final postaje najbolji pomagač u njezi rublja. Likvi Dezi Clean BLISTAL idealan je za dezinfekciju i pranje posuđa, a dodatno neutralizira i neugodne mirise. Arf Dezi Clean UNIVERSAL sredstvo za dezinfekciju i čišćenje vodoperivih površina namijenjen je za svakodnevno čišćenje i dezinfekciju površina poput vrata, podova, dječjih igračaka, obuće i namještaja dok je Arf Dezi Clean SPEED, koji sadrži 76% alkohola, idealan je za dezinficiranje očišćenih površina kao sprava za vježbanje, kuhinjskih i sanitarnih površina te kućišta elektroničkih uređaja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije