Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IDE DO 20. DJETETA

Hanča Mašić rodila 18. dijete

hanca
Marko Lukunić
30.09.2009.
u 17:58

Hanča Mašić javnosti je postala poznata nakon što se pojavila u TV emisiji ''Mjenjačnica'' Roberta Knjaza, gdje je njezinu ulogu u domaćinstvu preuzela Severina.

Hanča Mašić, 39-godišnja Romkinja je u srijedu rodila djevojčicu, svoje 18. dijete. Iako su liječnici Hanči preporučili da više ne rađa, ona je svega tri mjeseca nakon rođenja malene Mine, svog 17. djeteta, ostala ponovno trudna.

Unatoč upozorenju da ne bi trebala toliko rađati, Hanča je rekla da ide do 20. djeteta.

Podsjetimo, Hanča Mašić javnosti je postala poznata nakon što se pojavila u TV emisiji ''Mjenjačnica'' Roberta Knjaza, gdje je njezinu ulogu u domaćinstvu preuzela Severina.

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
08:45 01.10.2009.

zašto ne do 30.tog kada su tako sretni i lijepo za vidjeti .-)

KA
Karla
10:02 01.10.2009.

Je puno ali nije previše ! Sve čestitke Hanči i mužu i svako dobro obitelji.

DO
doklerbo
19:01 30.09.2009.

Svaka cast Hanco,Ti si prava!!!! Pokazi kako treba da raste natalitet nas hrvata!!!!Ovi nasi kazu dvoje dosta,jedno malo.......H.....ga prava kompletna nogometna ekipa sa rezervom.Stipice pozuri molim te kumuj nama 18-o dijete nase Hance!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije