Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kritizirali ju da ne poštuje mladenku

Haljina gošće na vjenčanju izazvala raspravu: Je li haljina primjerena ili ne?

Reddit
28.03.2023.
u 12:30

Korisnik Reddita podijelio je seriju fotografija jedne uzvanice s vjenčanja, koja je bila odjevena u maksi, blještavu haljinu pripijenu uz tijelo

Oduvijek je bilo nepisano pravilo da ljudi nikada ne bi trebali nositi bijelo na nečijem vjenčanju. Ovo je uvedeno kako bi se osiguralo da gosti vjenčanja ne zasjene mladenku na njezin izuzetno poseban dan.  Na popularnoj forumskoj stranici Reddit, anonimni korisnik izazvao je veliku raspravu na internetu nakon što je podijelio fotografije haljine jedne gošće, za koju tvrdi da izgleda 'neukusno', te da 'malo previše otkriva', piše Mirror.

- Gošća na vjenčanju nadmašila je mladenku na Filipinima. Malo previše otkriva, a i boja je malo čudna za moj ukus. Što vi mislite? - pisalo je u objavi.  Korisnik Reddita podijelio je seriju fotografija jedne uzvanice s vjenčanja, koja je bila odjevena u maksi haljinu pripijenu uz tijelo. Blještavi broj bio je ukrašen kristalima, a haljina je uz to imala i niz izreza po dužini, od grudi do leđa i struka. Haljina je čak imala i prorez koji se protezao od gležnja do gornjeg dijela bedra.

Otkako je tema podijeljena na internetu, objava je do danas prikupila nekoliko stotina komentara, a korisnici su se čvrsto složili oko toga da haljina nije primjerena za tu prigodu. - Je li išla na svoje natjecanje u umjetničkom klizanju nakon vjenčanja? - našalila se jedna osoba. - Izgleda kao da je plesačica na nekom nastupu - zadirkivala je druga.

 

Wedding guest outdressed the bride in the Philippines. A little too revealing and the color is a bit off for my taste. What do you think
by u/DiscussionEmpty4041 in weddingshaming

No, neki korisnici zaista su bili užasnuti ''neprikladnom odjećom". - To definitivno nije prikladna haljina za nošenje na vjenčanje na kojemu si gošća. To je nepoštovanje mladenaca, a posebno mladenke. Poprilično sam sigurna da ona ovime nije bila oduševljena, kao što i većina mladenki ne bi bila - oštro je dodala treća korisnica.

Snimka svadbe: 'Svekrva je došla u vjenčanici, trebala sam tada shvatiti da slijedi i razvod'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije