Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velikan nastupa

Halid Bešlić na Valentinovo će održati koncert u Karlovcu, stiže mu i posebni gost

Halid Bešlić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/4
11.02.2015.
u 11:27

Halid Bešlić održat će koncert 14. veljače, ove subote, u Karlovcu. Osim njega, nastupit će s njim i jedan mladi, talentirani glazbenik s kojim mu je čast podijeliti pozornicu

Halid Bešlić održat će koncert 14. veljače, ove subote, u Karlovcu. Osim njega, nastupit će s njim i jedan mladi, talentirani glazbenik s kojim mu je čast podijeliti pozornicu.

Radi se o Božidaru Blaževiću, mladom virtuozu na harmonici koji na mnogim natjecanjima niže uspjeh za uspjehom, a prije pet godina jedina želja mu je bila da ima vlastitu harmoniku.

Na svom posljednjem koncertu prije točno pet godina, Halid Bešlić je zajedno s Gradom Karlovcem, tada 11-godišnjem Božidaru darovao toliko željenu harmoniku.Tada su ostvarili posebnu vezu, a mladi glazbenik obećao je do sljedećeg koncerta uvježbati sve Halidove pjesme.

Tako će na dan zaljubljenih, na toliko očekivanom koncertu Halida Bešlića, poseban gost biti Božidar, koji nam je priznao, jedva čeka nastup i ponovan susret sa svojim glazbenim uzorom.

Ulaznice se nalaze u prodaji, po cijeni od 60 kuna, na prodajnim mjestima: caffe bar Monaco, caffe bar Korner (dvorana) i na prodajnim mjestima Eventima.

>>'Za Karlovac me vežu posebne uspomene i jedva čekam koncert'

>>Ne znate kamo za Valentinovo? Možda na neki od ovih koncerata

Komentara 1

BV
bumbar.vesna
21:35 12.11.2015.

Uzimam Godisnji i dolazim obavezno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije