Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slažete li se?

'Guru za ljubav' muškarcima poručio: "Izbjegavajte žene s muškim prijateljima, to nikad nije platonski"

shutterstock
11.01.2023.
u 13:30

Slično misli i psihoterapeutkinja Dani Dorfman s Manhattana koja kaže da muškarci i žene mogu biti i samo prijatelji, ali je neizbježno da barem jedan od njih u nekom trenutku pomisli i na nešto više.

Osobni trener i 'guru za ljubav' David de las Morenas na svom je TikTok računu @howtobeast nedavno muškarcima poručio oko kakvih se žena po njemu ne trebaju ni truditi; a među njima su i žene koje imaju muške prijatelje.

- Osim u nekim vrlo rijetkim slučajevima, to obično nisu platonski odnosi - tvrdi on u svom videu koji je privukao 506.000 pregleda.

Muškarci, kakvi ste ljubavnici otkrit će vaš horoskopski znak

1/15

"Čak i ako ona nije zainteresirana za njega, on je vjerojatno zainteresiran za nju", rekao je 'guru', dodavši i da su 'takve žene uvijek jednom nogom vani'.

- Žene koje ne zaslužuju vašu pažnju su i one koje ne pokazuju zahvalnost i s vama manipuliraju, npr. govoreći često o bivšima ili tako što čekaju da se nakon izlaska vi prvi njima javite - poručio je, no većina je korisnika komentirala njegovu prvu tezu.

"Nažalost, iz iskustva se slažem s tim o ženama s muškim prijateljima", priznao je jedan korisnik. “Čak i kad su u braku i s djecom.”

“Muškarci i žene ne mogu biti samo prijatelji, što niste gledali film Kad je Harry sreo Sally?", pitao je drugi, a mnogi su se u komentarima s tom tezom složili.

@howtobeast 3 low key RED FLAGS in women... 🚩 #dating #datingforguys #texting #datingtips ♬ original sound - David de las Morenas

Slično misli i psihoterapeutkinja Dani Dorfman s Manhattana koja kaže da muškarci i žene mogu biti i samo prijatelji, ali je neizbježno da barem jedan od njih u nekom trenutku pomisli i na nešto više.

“Mislim da će uvijek barem jednom to pasti na pamet...”, kaže Dorfman. “Dio prijateljstva je i emocionalna privlačnost prema osobi pa sumnjam da dvoje prijatelja suprotnog spola nikada neće pomisliti na mogućnost da budu u emotivnoj i fizičkoj vezi.”

Ipak, neki se TikTok korisnici s tim nikako nisu mogli složili pa su iz osobnog iskustva pisali da žene i muškarci itekako mogu biti i samo prijatelji.

“Cijeli život imam platonske muške prijatelje i niti jedan me nije drugačije gledao, a ni ja njega”, napisala je jedna korisnica.

“Imam puno platonskih muških prijatelja, a u braku sam s mužem kojeg obožavam već 26 godina”, dodala je druga, a prenio NY Post.

Ljubite li se dovoljno? Evo koliko sekundi poljubac treba trajati za sretan brak...

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
08:10 13.01.2023.

Moja supruga je meni jedina istinska prijateljica. Sve ostale žene su uvijek potencijalne avanture, jer... zašto bi neka žena htjela prijateljstvo sa mnom, ali i obrnuto. S druge strane, ako moja supruga odlazi na kavu sa nekim prijateljem, dok ja čuvam djecu, neće li se pojaviti sumnja s moje strane i tako narušiti bračni odnos? Spolno mješovito prijateljstvo jeste ok dok smo slobodni, inače je vrlo nezgodno za bračnu zajednicu. Možda griješim, no nitko me ne može uvjeriti u suprotno, pa niti ne pokušavajte.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije