Gulite li krumpir prije kuhanja i pečenja? Evo zašto biste to trebali prestati raditi već danas
Nutricionisti ističu da je kora krumpira prava mala riznica hranjivih tvari jer sadrži vlakna koja pomažu probavi i daju dulji osjećaj sitosti, kao i vitamine B skupine i vitamin C
Komentari 2
ML
Naravno da gulim krumpir jer je sav crn i oštećen ispod kore. Ne pada mi na pamet kuhati sve to skupa i onda tko zna kakve gadosti imati u jelu. Kad naiđem na kvalitetan krumpir onda ga ponekad skuham s korom, ali takvo smo tržište da dobivamo treću klasu, a plaćamo najskuplje namirnice u Europi. Hvala vladajućima i uvozničkom lobiju iz njihovih redova.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
To da imamo ekološki i kvalitetan. Ne vjerujem da ga se može brzo a dobro oribati.