Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kad dobije što želi

Gube li muškarci zaista interes nakon seksa?

muškarac,ručnik
Foto: Thinkstock
08.05.2014.
u 18:26

Ono što muškarac želi nakon seksa ne razlikuje se od onoga što želi u bilo kojem drugom dijelu dana

Među ženama oduvijek vlada mišljenje da muškarac nakon seksa gubi zanimanje za svoju partnericu.

Iako njihovo ponašanje zaista može navesti na takvu pomisao, to nije istina. Ono što muškarac želi nakon seksa ne razlikuje se od onoga što želi u bilo kojem drugom dijelu dana (uz važnu iznimku da više ne želi seks).

Postkoitalne kemijske tvari u mozgu muškarca izbrisale su sve njegove inhibicije i on je u stanju potpunog blaženstva. Naravno, najčešće se seks događa kasno noću, kad je muškarac umoran od posla (sjedenja za računalom i telefoniranja) i želi spavati.

No, on je sretan što je žena pokraj njega i što je upravo spavao s njom i, ako nije riječ o najbezosjećajnijem muškarcu ili teškom pijanstvu, zaspat će tek nakon određenog vremena postkoitalnog maženja i čavrljanja s partnericom.

Osim ako veza nije komplicirana ili se muškarac boji vezanja, u većini slučajeva on se neće uključivati u ove aktivnosti do sljedećeg jutra. I to je prirodno. Ako nije umoran i želi ustati iz kreveta, to nije zato što želi pobjeći od partnerice.

Najčešće on želi uzeti pivu, nešto pojesti, slušati glazbu ili gledati TV – lebdjeti naokolo u svom prirodnom zanosu i ne pričati puno, ali uživati u činjenici da ste tu.

Žene bi trebale razmišljati o tome kao da je muškarac uzeo neki moćan sedativ i otišao promatrati zalazak sunca. On želi da mu se partnerica pridruži u osjećaju koji pruža ovo prelijepo čudo (također poznato kao produženo funkcioniranje njegovog penisa).

A kad ponovno uoči nago tijelo svoje partnerice u krevetu – e, to je pravo čudo! Dakle, žene trebaju biti strpljive dok ne splasne njegova prirodna opijenost, a onda ponoviti iskustvo.

>>Muškarci žele žene bez seksualnog iskustva, a žene one koji imaju već nekoliko utakmica u nogama

>>Redovit seks dobar je za zdravlje, a loš seks će uništiti brak

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije