Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi trend

Gotovo polovica svih žena žudi za mlađim partnerom

par
Arhiva
16.01.2010.
u 16:30

Zrele žene željele bi eksperimentirati sa mladićima starim ispod 20 godina, poput Iris Robinson (60), žene premijera Sjeverne Irske, koja se upustila u aferu sa 19-godišnjakom kojem je dala 50.000 funti kako bi pokrenuo vlastiti posao

Gotovo polovica svih žena žudi za mlađim partnerom odnosno četiri od deset žena želi se viđati sa muškarcem koji ima manje godina od nje, otkrilo je istraživanje. Četrdeset posto zrelih žena željelo bi eksperimentirati sa mladićem starim ispod 20 godina, poput Iris Robinson (60), žene premijera Sjeverne Irske, koja je nedavno svojim privatnim životom izazvala veliki skandal. Upustila se u aferu sa 19-godišnjakom kojem je dala 50.000 funti kako bi pokrenuo svog vlastiti posao.

Istraživanje je također otkrilo da se jedna od četiri žene trenutačno viđa ili je udata za muškarca koji je mlađi od nje.

Ovo je izvješće objavila internetska stranica za starije žene koje traže mlađe muškarce Yesmrsrobinson.com. Glasnogovornik stranice rekao je da danas mnoge žene stare 40 i više godina izgledaju mlađe od svojih godina, a tako se i osjećaju, dok moderni mladi muškarci cijene sigurnost i iskustvo koje zrela partnerica može ponuditi.

- Našli smo preko šest milijuna žena koje trenutačno nisu sa mlađim muškarcem, a željele bi. Polovica njih vjeruje da bi se s mlađim muškarcem i same osjećale mlađe, rekao je glasnogovornik, te dodao da bi samice možda trebale promijeniti svjetonazor i potragu za potencijalnim parnerom ne limitirati njegovim godinama.

Novi trend u zemljama engleskog govornog područja zovu “Cougar dating”, a možda je toliko popularan zbog američke TV serije Cougar Town, u kojem glumi Courtney Cox, a čiji se lik rastavljene majke tinejdžera viđa s mlađim muškarcima.

Istraživanje na 2000 žena koje imaju iznad 40 godina otkrilo je da je četvrtina njih u vezi sa mlađim muškarcem. Iznenađujuće, jedna od pet žena priznala je da smatraju zgodnim prijatelje svojih sinova.

Ipak, više od trećine, 37 posto, kaže da bi im bilo neugodno vrlo mladog muškarca predstaviti vlastitim prijateljima i rodbini.

Najpopularniji “toyboy” trenutačno je talijanska kuharska TV zvijezda Gino D’Acampo. Na drugom mjestu je glumac Ewan McGregor, a na trećem pjevač Enrique Iglesias.

Ključne riječi

Komentara 1

KA
karambita
16:37 16.01.2010.

Eh, koji text. Zene vole mladje. Pa tko ne voli mladje, evo ja obozavam piletinu, a koku imam kod kuce.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije