Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lako odustaju

Gotovo nezamislivo: Žene se radije odriču seksa nego čokolade

'cokolada'
''
05.12.2012.
u 11:24

Studija je pokazala da je 56 posto žena posvećeno vezama za razliku od 5 posto muškaraca, s time da muškarci još uvijek misle da je posvećenost nešto čega bi se trebali sramiti.

Čega bi se vi prvo odrekli? Alkohola, čokolade, seksa, kofeina ili psovanja? Ili bez nečega s ovog popisa ne biste uspjeli preživjeti? Najnovije istraživanje prema britanskoj kampanji Cancer Research provedeno na 2000 osoba pokazalo je da je najteže odreći se seksa pa potom svega navedenog po redu.

U hladne i pomalo depresivne zimske dane žene danas češće preferiraju nekoliko kockica čokolade koje će ih ugrijati nego vruće igrice pod plahtama, a čak 22 posto žena smatra da je čokolada podljednja stvar koje bi se u potpunosti odrekli, piše Daily Mail.

Ipak kad se radi o seksu, kod muškaraca je nešto drugačija situacija. Njih 22 posto otkrilo je da bi im najteže palo odricanje od seksa, dok se samo devet posto žena složilo s time.

Općenito, 59 posto ispitanika smatra da žene imaju snage suzdržati se od seksa, a samo pet posto sigurno je da su muškarci sposobni napraviti to isto.

Studija je pokazala i da je 56 posto žena posvećeno vezama za razliku od 5 posto muškaraca, s time da muškarci još uvijek misle da je posvećenost nešto čega bi se trebali sramiti. 

Dok ljudi misle da su muškarci izdržljiviji u obavljanju posla i pri bavljenju sportom, 31 posto smatra da će žene biti uspješnije u držanju dijete nego muškarci.

Komentara 2

IS
istima
10:22 06.12.2012.

..... a zaaato preferiraju čokoladne ljubavnike ?! :)

LA
Lana
21:55 05.12.2012.

Zato sto je cokolada uvijek dobra!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije