Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima li ih vaš?

Gospodin 'pravi' ima sve ove karakteristike!

prvi spoj, ljubav, smijeh, veza
Foto: Thinkstock
30.09.2015.
u 07:00

Često godinama lutate u potrazi za pravom osobom, a ovih osam znakova može vam itekako olakšati da prepoznate kada je onaj pravi konačno tu

Rijetki su sretnici koji se otprve zaljube u pravu osobu. Često godinama lutate u potrazi za pravom osobom, a ovih osam znakova može vam itekako olakšati da prepoznate kada je onaj pravi konačno tu.

- Poštuje li vas

Ako je odgovor da, to je jako dobar znak. Ljubav nastaje iz poštovanja. Nikog ne možete voljeti ako ga ne poštujete. Onaj koji vas voli, tražit će vaša mišljenja i tretirat će vas kao produžetak sebe.

- Misli li da ste lijepi

Koliko vam je netko lijep, nije stvar fizičke privlačnosti. Kada nekog volite zbog onog što on je, onda vam je lijepo sve vezano uz tu osobu.

- Cijeni li vas

Nikad se ne biste trebali osjećati loše zbog vašeg muškarca. Ako se osjećate da vas ne cijeni dovoljno, nešto nije u redu. Život je stresan i brz, i baš zato je važno da ste s osobom koja je voljna uložiti truda u vezu.

- Vrijedni ste truda

Vrijedni ste svake sekunde koju vam posveti partner. Pravi muškarac to nikad neće postaviti kao pitanje.

- Vidi li budućnost s vama

Muškarac koji je ozbiljan, imat će s vama takve namjere. Neće imati problema u rađenju planova s vama. Radi li se o skorašnjim blagdanima ili odmoru sljedećeg ljeta, neće mu biti problem to isplanirati jer se vidi s vama i za nekoliko mjeseci ili godina.

- Podržava li vas

Nekad ima jako loših situacija, dogodi se otkaz, bolest ili jednostavno teže razdoblje. Prava je ona osoba koja vas neće napustiti, već će biti tu da vas podržava i podiže.

- Možete li mu se otvoriti

Utjeha u vezi dolazi iz činjenice da se možete otvoriti i biti iskreni prema partneru. Važno je i da nikad ne osuđujete. Dobar muškarac će vas motivirati da mu se otvorite.

- Jeste li sigurni kraj njega

Muškarcima je jedan od najvećih komplimenata kada im kažete da se osjećate sigurno uz njega. Bez obzira na sve ostalo, ako žena kraj partnera navečer ne može mirno spavati, nešto ne valja.

>>8 uzbudljivih činjenica o seksu i ljubavi

>>Ovi znakovi vam govore da ste u zdravom odnosu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije