Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HUMANITARNO IZDANJE 26. KONZUM CROATIA OPENA

Goran Ivanišević podržao udrugu Anamariju Up

Down
25.07.2015.
u 14:57

Gorana su upoznali s programom u Italiji, u kojem se osobe s Downovim sindromom rade na svakodnevnim poslovima

Anamarija  ima 24 godine, sjajno pleše, pliva i ima bezbroj želja i različiti kromosom više. Ona je i zaštitno je lice  udruge Anamarija.Up pokrenute kako bi omogučili dnevnu rutinu, autonoman i integriran život djece oboljele od Down sindromom.  Udrugu, koja se predstavlja na 26. Konzum  Croatia Openu podržao je i Goran Ivanišević  koji se družio s članovima. Anamaria.Up i Down DADI želi omogućiti jednostavan svakodnevni život, samostalnost i integraciju svim mladima s Downovim sindromom. Goranu su predstavili svoj trenutni program u Italiji, u kojem se osobe s Downovim sindromom zapošljavaju u svakodnevnim poslovima te mu pokazali kratak video koji objašnjava što te udruge konkretno rade. 

"Ovo je izuzetno hvalevrijedan projekt koji bi se trebao realizirati i u Hrvatskoj. Želim vam puno sreće u proširivanju vašeg programa", rekao je Goran nakon što je svima poklonio loptice sa svojim potpisom i zauzvrat dobio na dar narukvicu, kako su odabrale štićenice udruge – ružičaste boje.  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije