Naslovnica Lifestyle Moda & ljepota

Goran Ivanišević cijenu vile u Splitu spustio za 7 milijuna kuna

Dvije godine tenisač traži kupca za luksuznu vilu na splitskim Mejama koja ima pet spavaonica, jacuzzi, teretanu, saunu, vinski podrum, terasu s trijemom...
07. siječnja 2010. u 21:12 10 komentara 4 prikaza
tanja goran ivanišević
Foto: Grgo Jelavić/24 sata

Već dvije godine Goran Ivanišević pokušava prodati svoju ekskluzivnu vilu na splitskim Mejama. Cijena od 57 milijuna kuna previše je paprena očito i za kupce dubljeg džepa pa je naš bivši tenisač nedavno cijenu spustiti za 7 milijuna kuna, a spreman je navodno i pregovarati sa kupcima za nižu cijenu, prenose 24 sata.

Na 1560 četvornih metara nalazi se velebna vila koju je projektirao arhitekt Vjeko Ivanišević, okućnica napravljena u mediteranskom stilu, vanjski bazen, terasa s trijemom ispod koje se nalazi i zidani roštilj.

Prekrasno zdanje ima pet spavaćih soba s kupaonicama, a u donjem dijelu se nalaze bazen, jacuzzi, sauna, teretana i vinski podrum. Arhitektu Ivaniševiću jako je žao što je osvajač Wimbledona odlučio ne živjeti u tom prostoru jer ga je gradio za modernog i energičnu mladu osobu kakva je i sam Goran.

Lesnina roštilj
PROLJETNE RADOSTI
Došlo je proljeće, a mi smo se uputili u potragu za novim roštiljem

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar jura-100
  jura-100:

  Jel\' u cijenu uključena i Tanja? Možda se ipak netko zapikne ...

 • malitrn:

  Ja ju neču kupit ni u ovom a pogotovo ne u budučem životu !! Tada ćemo imat boljih i ljepših zanimacija..Neče biti zime niti će trebati kuća da se u nju sklonimo, niti če nam išta moći naškoditi .......

 • tupslav:

  Da su objavili sliku vile mozda bi je i kupija..