Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
silvestarska noć
Povratak na članak

Glazirani teleći ossobuco po receptu Ane Grgić Tomić dostojan je najsvečanijih trenutaka za stolom

Uz basmati rižu sa sušenim rajčicama i pinjolima kao prilogu ovom savršenom komadu mesa svojim ćete gostima itekako uljepšati ulazak u novo ljeto.

Komentari 0

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.