Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Glamurozne metalik štikle i vrtoglave platforme kao iz 70-ih

Högl
Foto: Högl
1/13
12.12.2022.
u 16:16

U trgovine u Ilici 12 i Westgateu već su stigli i prvi modeli iz kolekcije proljeće/ljeto 2023.

Blagdansko raspoloženje osvaja sva naša osjetila – uživamo u zvucima božićnih pjesama, svjetlucavim lampicama koje krase gradske ulice, mirisima koji dopiru s adventskih štandova. Vrijeme je veselih zabava i druženja s obitelji, prijateljima i suradnicima, a to je i savršena prigoda za raskošne i glamurozne odjevne kombinacije u kojima ćemo zablistati i osjećati se posebno.

Blistavo i elegantno

Trendovi se mijenjaju ali salonke nikada ne izlaze iz mode jer u elegantnim cipelama s visokim potpeticama svaka žena se osjeća graciozno i ženstveno. Austrijski brend Högl ima prekrasne modele od fine kože s metalik efektom u zlatnoj, srebrnoj i brončanoj boji, a bez obzira da li odaberete takne ili blok potpetice od četiri, pet, osam ili devet centimetara, udobnost je zajamčena vrhunskim gazištima koja brinu za vaša stopala tako da u njima možete ugodno hodati i bezbrižno plesati.

Foto: Högl

Proljeće je već stiglo u Högl

U trgovine u Ilici 12 i Westgateu već su stigli i prvi modeli iz kolekcije proljeće/ljeto 2023.

„Ponosni smo što je Hrvatska već u prosincu, među prvima u svijetu, dobila nove modele i to pokazuje koliko su Högl cipele omiljene u našoj zemlji. Kolekcija proljeće/ljeto 2023. je prekrasna, prepuna komada posvećenih odvažnim, samouvjerenim ženama i vjerujem da će oduševiti naše drage klijentice.“ – ističe regionalna menadžerica Sanja Faber.

Nadolazeća sezona nudi retro šarm 70-ih koji osvaja na prvi pogled, a visoke platforme cipela i čizmica jamče samouvjereno i ženstveno držanje. Kada su boje u pitanju, apsolutni hit je ružičasta koja jednako savršeno izgleda u jarkoj i u profinjenoj, zagasitoj nijansi. Naravno, nezaobilazna crna je zastupljena u mnogo atraktivnih modela kao i nježna, izrazito svijetla nijansa krem boje.

Foto: Högl

Odgovornost prema budućnosti

Strategija Högla je kreirati bezvremene komade koji će nadživjeti trendove i pritom biti u korak s vremenom te osnažiti žene u stvaranju individualnih stilova koji ne slijede nužno modne diktate. Högl se vodi idejom dizajniranja cipela i modnih dodataka koji spajaju udobnost s osjećajem za stil i s jasnom misijom odgovornosti prema prirodi koja se očituje uporabom materijala koji su ekskluzivni, a istodobno održivi. U proizvodnji je korištena kvalitetna koža certificiranih proizvođača koji vode iznimnu brigu o zaštiti okoliša, organski uzgojeni pamuk, reciklirani i regenerirani poliesteri i polimeri.

Cjelokupnu ponudu pogledajte na: www.hoegl.com

Foto: Högl

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije