Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Gianna Apostolski zbog vožnje u pijanom stanju završila u zatvoru

Gianna je te večeri napuhala 1,5 promila, vozila bez kacige i vozačke dozvole, te provela noć u zatvoru. Suprug Ivica neugodno se iznenadio kad je doznao gdje je Gianna provela noć, ali ipak je došao po nju.
21. siječnja 2010. u 18:57 5 komentara 361 prikaza
gianna
Foto: Jurica Galoić

Nije Ante Gotovac jedini kojeg policija zaustavlja i oduzima mu vozačku dozvolu. Gianna Apostolski (31) nedavno je imala slično iskustvo. Vozila je skuter za koji nema vozačku dozvolu, projurila kroz crveno, a onda su je zaustavile Kobre. Gianna je te večeri napuhala 1,5 promila, vozila bez kacige i vozačke dozvole, te provela noć u zatvoru na zagrebačkim Oranicama.

- U ćeliju su mi čak donijeli sokić, ali nije mi jasno kako sam napuhala toliko jer sam popila samo dvije rakije - pita se Gianna. 

Suprug Ivica (25) neugodno se iznenadio kad je doznao gdje je Gianna provela noć, ali ipak je došao po nju.

Pametni grad
SVIJET BOLJIH MOGUĆNOSTI
Jeste li čuli za Ascaliu? Najvjerojatnije niste, ali uskoro bi mogli ovisiti o njima

A1 izdvaja za Vas

 • Očoćinskipe:

  jel to ona što je građena ko krumpir, a skidala se za nekakve \"vijesti\"?

 • crocro:

  Šteta što takve osobe zauzimaju prostor onima koji su više zaslužili da se o njima govori. A o njima se ne smije govoriti jer nemaju licencu javne osobe. A ona ima. Ne znam zašto. Znam da se skidala na televiziji ... prikaži još! pred kamerama, dakle skidačica ili striptizeta, i evo sada sam saznao da voli piti rakiju, dakle rakijašica. S čime je zadužila Hrvatsku? Što još osim navedenog radi? Ali ako moramo sve znati o toj javnoj, zaslužnoj i vrijednoj osobi, hvala autoru na trudu.

 • Avatar vaksalainen
  vaksalainen:

  hvala Boze pa ne znam tko se sve ovi apostolski koji se pojavljuju u novinama/tv-u