Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Gianna Apostolski zbog vožnje u pijanom stanju završila u zatvoru

gianna
Jurica Galoić
21.01.2010.
u 18:57

Gianna je te večeri napuhala 1,5 promila, vozila bez kacige i vozačke dozvole, te provela noć u zatvoru. Suprug Ivica neugodno se iznenadio kad je doznao gdje je Gianna provela noć, ali ipak je došao po nju.

Nije Ante Gotovac jedini kojeg policija zaustavlja i oduzima mu vozačku dozvolu. Gianna Apostolski (31) nedavno je imala slično iskustvo. Vozila je skuter za koji nema vozačku dozvolu, projurila kroz crveno, a onda su je zaustavile Kobre. Gianna je te večeri napuhala 1,5 promila, vozila bez kacige i vozačke dozvole, te provela noć u zatvoru na zagrebačkim Oranicama.

- U ćeliju su mi čak donijeli sokić, ali nije mi jasno kako sam napuhala toliko jer sam popila samo dvije rakije - pita se Gianna. 

Suprug Ivica (25) neugodno se iznenadio kad je doznao gdje je Gianna provela noć, ali ipak je došao po nju.

Ključne riječi

Komentara 5

Očoćinskipe
13:39 22.01.2010.

jel to ona što je građena ko krumpir, a skidala se za nekakve \"vijesti\"?

CR
crocro
09:16 22.01.2010.

Šteta što takve osobe zauzimaju prostor onima koji su više zaslužili da se o njima govori. A o njima se ne smije govoriti jer nemaju licencu javne osobe. A ona ima. Ne znam zašto. Znam da se skidala na televiziji pred kamerama, dakle skidačica ili striptizeta, i evo sada sam saznao da voli piti rakiju, dakle rakijašica. S čime je zadužila Hrvatsku? Što još osim navedenog radi? Ali ako moramo sve znati o toj javnoj, zaslužnoj i vrijednoj osobi, hvala autoru na trudu.

Avatar vaksalainen
vaksalainen
10:34 22.01.2010.

hvala Boze pa ne znam tko se sve ovi apostolski koji se pojavljuju u novinama/tv-u

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije