Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Gianna Apostolski zbog vožnje u pijanom stanju završila u zatvoru

Gianna je te večeri napuhala 1,5 promila, vozila bez kacige i vozačke dozvole, te provela noć u zatvoru. Suprug Ivica neugodno se iznenadio kad je doznao gdje je Gianna provela noć, ali ipak je došao po nju.
21. siječnja 2010. u 18:57 5 komentara 361 prikaza
gianna
Foto: Jurica Galoić

Nije Ante Gotovac jedini kojeg policija zaustavlja i oduzima mu vozačku dozvolu. Gianna Apostolski (31) nedavno je imala slično iskustvo. Vozila je skuter za koji nema vozačku dozvolu, projurila kroz crveno, a onda su je zaustavile Kobre. Gianna je te večeri napuhala 1,5 promila, vozila bez kacige i vozačke dozvole, te provela noć u zatvoru na zagrebačkim Oranicama.

- U ćeliju su mi čak donijeli sokić, ali nije mi jasno kako sam napuhala toliko jer sam popila samo dvije rakije - pita se Gianna. 

Suprug Ivica (25) neugodno se iznenadio kad je doznao gdje je Gianna provela noć, ali ipak je došao po nju.

r
Reserved
Globalno popularna serija Igra prijestolja je završila, no čini se da je njezin utjecaj na modu itekako prisutan
 • Očoćinskipe:

  jel to ona što je građena ko krumpir, a skidala se za nekakve \"vijesti\"?

 • crocro:

  Šteta što takve osobe zauzimaju prostor onima koji su više zaslužili da se o njima govori. A o njima se ne smije govoriti jer nemaju licencu javne osobe. A ona ima. Ne znam zašto. Znam da se skidala na televiziji ... prikaži još! pred kamerama, dakle skidačica ili striptizeta, i evo sada sam saznao da voli piti rakiju, dakle rakijašica. S čime je zadužila Hrvatsku? Što još osim navedenog radi? Ali ako moramo sve znati o toj javnoj, zaslužnoj i vrijednoj osobi, hvala autoru na trudu.

 • Avatar vaksalainen
  vaksalainen:

  hvala Boze pa ne znam tko se sve ovi apostolski koji se pojavljuju u novinama/tv-u