Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle

Getro je najprljaviji, a Interspar najčistiji lanac

U anketi portala supermarketi.info u 12 je tjedana svoje odgovore dalo 430 čitatelja. Neki su odgovori očekivani, neki ne.
20. travnja 2010. u 17:00 1 komentara 21 prikaza
trgovina
Foto: Arhiva Večernjeg lista

U Getrou je higijena najlošija, a najčistiji je Interspar, misle čitatelji portala supermarketi.info. Njih je 430 u 12-ak tjedana odgovorilo na anketno pitanje „U kojem supermarketu, od onih koje ste posjetili, držite da je higijena na najnižoj razini?” 

Za nedostatak higijene Getro je prozvalo njih 79, a pretpostavlja se da tom dojmu pridonosi izgled skladišta i stalno “presretanje” viličara koji slažu robu s gomila paleta. 

Anketare je iskreno iznenadila percepcija Konzuma, koji je 75 glasova dovelo na drugo neslavno mjesto, pa pretpostavljaju da je to tako zbog malih trgovina koje su nerijetko pretijesne, ili zato što je riječ o jednom od najposjećenijih lanaca, pa mnogi i ne znaju kako je u drugima. Slijede Plodine sa 60 glasova, Kaufland sa 46, Lidl sa 41 i Diona sa 34. Metro je dobio 22 glasa premda je, smatraju na supermarketi.info, riječ o istom dojmu kao i kod Getroa. 

Billa je dobila 21 glas, a visoko mišljenje o higijeni kupci imaju i o supermarketima Mercator (sedam glasova).

Mirko Drašković
18 bjegunaca
Europol objavio fotografije najtraženijih seksualnih predatora, među njima je i Hrvat
r
OHR SAVJETNIK
Rozaceja: Crvenilo lica – možemo li ga sakriti?
  • junije:

    pa to je sve samo dojam kupaca, trebalo bi napraviti pravo istraživanje. npr. sanitarna da ga napravi