Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vip djevojka

Georgia May Jagger u kampanji za Madonnin brend Material Girl

material girl (1)
Foto: Material Girl
1/3
03.07.2012.
u 16:49

Kći Micka Jaggera i manekenke Jerry Hall ostvarila je uspješnu karijeru kao model, a nedavno je za mladenački brend kraljice popa snimila kampanju

Mlada Georgia May Jagger, koju su Madonna i njezina kći Lourdes odabrale kao novo zaštitno lice njihova brenda Material Girl, konačno je snimila kampanju za ovaj brend. 

Fotografije, koje su snimljene u backstageu na jednoj od proba tijekom Madonnine turneje MDNA, prikazuju Georgiju May u odjeći s potpisom kraljice popa, a ideja je bila da Georgia pozira kao "ultimativna VIP djevojka", što kćeri rokera Micka Jaggera iz Rolling Stonesa sigurno nije teško palo.

– Odlično sam se zabavila na snimanju kampanje! Provela sam velik dio djetinjstva u backstageu među pojačalima tako da me ovo vratilo u mlade dane – prokomentirala je Georgia May.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije