Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što kažete?

Genijalan izum za sve obožavatelje McDonald'sa: Jedite umak u automobilu - bez nereda

Amazon
03.02.2021.
u 10:30

Mnogi su rekli kako je ovo najbolja stvar koju su ikada kupili.

Mnogi ne vole jesti u automobilu kako ne bi napravili nered, pogotovo kada je u pitanju hrana iz McDonald'sa, ali često ne mogu izdržati do kuće kada im stigne narudžba na McDrive-u. 

Osim što je jedna djevojka pokazala kako držati piće, nuggetse i krumpiriće u automobilu kako ne biste sve prosuli, novi izum koji se pojavio na Amazonu dodatno olakšava stvar.

Kako prenosi The Sun, svi ljubitelji umaka poput slatko-kiselog, BBQ, vrhnja ili senfa trebali bi imati ovu stvarčicu sa sobom - držač za umak koji se zakači na klimu u automobilu kako biste, bez nereda, mogli umakati krumpiriće i nuggetse.

Foto: Amazon

Mnogi ljudi su u recenzijama pisali da je ovo najbolja stvar koju su ikada kupili, a svoju možete nabaviti klikom na link, po cijeni od 5,99 funti, odnosno 53 kune.

Pripremite Big Mac umak kod kuće u samo nekoliko koraka:

Znate li zašto je McDonald'sov znak baš žute boje? Imamo odgovor!

1/4
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije