Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Gdje za vikend s klincima? Donosimo odlične ideje

Westgate Shopping City
Foto: Promo
1/5
18.06.2020.
u 08:00

Vikend je pred nama i pravo je vrijeme za dobri stari shopping, kavicu, ručak i dječji provod. Otkrili smo oooogromnu igraonicu, kuglanje i sve druge čari zabavnih i gastro sadržaja u obiteljskom centru Westgate Shopping City.

Igraonica za velike i za male

Family Park igraonica najveća je dječja igraonica u Hrvatskoj, a prostire se na čak 5000 kvadrata! Pravi mali raj za djecu sastoji se od vulkana, tobogana, mini kartinga, 4D simulatora, mini cars staze u novom ruhu i još puno, puno toga.

U sklopu igraonice se nalaze i rođendaonice u kojima klinci mogu proslaviti rođendan uz drage prijatelje i zajamčenu zabavu.

Za one najmlađe je tu i mala igraonica gdje se mogu igrati uz pratnju odraslih, unapređivati svoje motoričke i društvene vještine na raznovrsnim penjalicama, toboganu, tunelu, bazenu s lopticama, itd.

Foto: Arena Hospitality Group

Tu su i sprave za stolni hokej, PlayStation zona i mnogo toga..

Family restoran s tjednom ponudom hrane baziranom na domaćim i tradicionalnim jelima za cijelu obitelj - poput pašticade s njokima, pečenja…

Bowling

Bowling svojim konceptom kuglanja uz zabavu privlači čitave obitelji, od najmlađih do najstarijih. S čak 14 staza ROCK'n'BOWL fantastično je mjesto zabave za parove, prijatelje i obitelji.

U sklopu kuglane nalazi se restoran, te prostor s brojnim zabavnim igrama poput biljara, mini košarke, pikada i mnogih drugih. 

ROCK'n'BOWL odlično je mjesto za proslavu rođendana ili pak zabavu subotom jer uz rekreaciju ide i odlična hrana poput woka, salata, maštovitih burgera, tjestenine i fast fooda. Odličan spoj druženja, rekreacije i uživanja.

Foto: Arena Hospitality Group

Ideje za ručak

Vikend je šteta potrošiti na kuhanje, osobito kad se radi o odličnom izboru restorana. Bilo da se radi o nečem na brzinu ili uživanciji u dugom ručku, u Westgateu svatko može pronaći restoran za ispunjenje gurmanskih želja. 

Druženje s najdražima je neprocjenjivo, a burgeri, juhe, grill plate, salate, pizza i mnogo toga za svačiji ukus, pravo su okrepljenje nakon cjelodnevnog shoppinga i zabave.

Shopping

Naravno, nismo zaboravili ni na pripremu za ljetne vrućine i more. Vrijeme je za laganije odjevne kombinacije, a u Westgateu te očekuje široki asortiman modnih trgovina, trgovina za djecu i uređenje doma.

Tu je i neizostavna ponuda za klince i klinceze koji su u međuvremenu prerasli svoju opremu jer veliki dućani za najmanje imaju baš sve.

Odlične modne kombinacije pripremile su brojne trgovine kao što su: Reserved, Varteks, C&A, Europa92, Mango, Mohito, Terranova, Sportina, House, Cropp, Galileo, H&M…

Ako je nakon dva mjeseca sjedenja i izležavanja vrijeme za novi kauč, rješenje tih tegoba je u trgovini Möbel Land - gdje je namještaj vrhunske kvalitete ovaj vikend na popustu do 20%, a kutna garnitura Amazing odlično će se uklopiti u svaki dom.

Ovog vikenda Westgate je pripremio super popuste među kojima su:

Möbel Land - kvalitetan namještaj po prihvatljivim cijenama

  • 20% na sve (osim na Fissler, brend Bernarda te male kućanske i elektro uređaje)
  • do 60% rasprodaja eksponata*
  • 3 predmeta super pogodnosti* (kutna garnitura Amazing snižena s 8.999 na 5.590 kn, krevet Enna po super cijeni od 1.990 kn, madrac Mini Bonel snižen sa 790 na 590 kn)

* dostupno do isteka zaliha

Foto: Arena Hospitality Group

Foto: Arena Hospitality Group

 

Mango - brend za urbanu i mladu ženu

  • do 50% na dio asortimana

Benetton - brend jakih boja, energije i praktičnosti

  • 30-60% na cjelokupan asortiman (ne vrijedi na gift programe i kofere)

Sve vikend popuste pronađi na www.westgate.hr

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije