Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Gdje nabaviti odjeću za povratak u školu? Predlažemo Emporium web i outlet trgovinu!

Emporium
Foto: PR FOTO
1/3
PR
Autor
PR članak
28.08.2015.
u 15:45

U Emporium web i outlet trgovinu stigle su nove jesenske kolekcije poznatih brandova Dirkje, DJDUTCHJEANS i Knot so Bad, a možete iskoristiti i još uvijek aktualnu ljetnu rasprodaju po super povoljnim cijenama!

Gdje nabaviti kvalitetnu, modernu i povoljnu odjeću za povratak u školu? Predlažemo Emporium web i outlet trgovinu!

Ako želite izbjeći gužve, lutanja po trgovinama i neporeban gubitak vremena predlažemo da odjeću za Vašeg školarca nabavite u svega par klikova u Emporium web trgovini, www.emporium.hr, najvećoj hrvatskoj web trgovini odjeće i igračaka za bebe i djecu!

U Emporium web trgovinu stigle su nove jesenske kolekcije poznatih brandova Dirkje, DJDUTCHJEANS i Knot so Bad, a možete iskoristiti i još uvijek aktualnu ljetnu rasprodaju po super povoljnim cijenama!

U Emporium outlet trgovini naći ćete i najnovije jesenske kolekcije za školarce ali i stalne rasprodaje i sniženja!

Za Vas smo pripremili i posebnu rasprodaju prije početka školske godine kojom Vam želimo olakšati povratak u školu i sve troškove koje on nosi!

Sve informacije o rasprodajama i radnom vremenu možete naći na www.emporium.hr i Emporium facebook stranici.

Emporium outlet trgovina nalazi se na Velikoj cesti 97, Zagreb/Odra, tel. 01 6254 609

Foto: PR FOTO

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?