Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Garden Mall slavi svoj 1. rođendan

gardenmall
Pixsell
PR
Autor
PR članak
23.09.2010.
u 15:25

Od otvorenja Garden Mall se pozicionirao kao urbano središte istočnog dijela grada i postao neizostavnim svakodnevnim stajalištem, kao i omiljenim okupljalištem više od četiri milijuna posjetitelja.

Garden Mall sutra svečano obilježava svoju prvu godišnjicu uspješnog poslovanja. Od otvorenja Garden Mall se pozicionirao kao urbano središte istočnog dijela grada te postao neizostavnim i svakodnevnim stajalištem, kao i omiljenim okupljalištem više od četiri milijuna posjetitelja.

Za svoje kupce i posjetitelje Garden Mall i više od 70 dućana pripremili su bogat program koji će se održavati cijelog vikenda, od petka 24. do nedjelje 26. rujna. Posjetitelji će tako u petak moći uživati u koncertu Bojana Jambrošića, u subotu u simpatičnoj dječjoj modnoj reviji nakon koje slijedi velika modna revija u organizaciji Fashion.hr-a u kojoj će između ostalih sudjelovati Anđa Marić i „cenzurirana“ manekenka Jelena Glišić, a koja će biti podijeljena u četiri dijela - Sport, Casual, Fashion i Underwear s odjećom iz kolekcija brojnih vrhunskih brandova koje možete naći u Garden Mallu poput Manga, Promoda, Mustanga Jeansa, Skinyja, Salsa Jeansa i ostalih, a sve pod budnim okom stilista Grge Zečića. Večer će zaključiti noćni After Party Shopping uz posebne pogodnosti za posjetitelje. Nedjelja, kao zadnji dan slavlja, rezervirana je za razna sportska i zabavna nadmetanja te radionice, primjerice košarkaško natjecanje, tzv. cheerleading radionica za djevojke, borilačke vještine za djevojke, DJ Akademija i grafitiranje.

U skladu s pravim slavljeničkim duhom cijelog vikenda Garden Mall i brojni dućani (Millenium, Lisca, Nike, Dm, Müller, Hervis, Sportway, TechnoMax, Varteks, Shoe-Be-Do, S.Oliver, Iris, OshKosh, Alter Natura, Sportina i ostali) posjetiteljima nudit će posebne akcije i rođendanske ponude te sniženja do 50 posto.

- Prva godina bila je vrlo uspješna i u nekim je segmentima nadmašila naša očekivanja. Najvažnijim smatramo činjenicu da smo svojim posjetiteljima i kupcima pružili kvalitetnu uslugu i bogatu ponudu čemu svjedoči više od četiri milijuna posjetitelja. Idućih godina trudit ćemo se biti još bolji i nastavit ćemo osiguravati povoljne akcije te svakodnevno pružati zanimljive sadržaje - izjavio je Andreas Messner, suvlasnik MID grupacije.

Rođendansko slavlje ujedno znači da posjetitelji svakodnevno mogu uživati u brojnim nagradnim igrama i osvojiti razne darove iznenađenja te se naposljetku i dobro zabaviti.

PROGRAM DOGAĐANJA OD 24. DO 26. RUJNA 2010. GODINE:

Petak, 24. rujna 2010. - Proslavimo rođendan zajedno!

17 sati - Darovi iz rođendanske torte – nagradni kviz za posjetitelje
18 sati - Koncert Bojana Jambrošića

Subota, 25. rujna 2010. - Stylish Party u Garden Mallu

12 sati - Darovi iz rođendanske torte – nagradni kviz za posjetitelje
13 sati - Modna revija za djecu
20 sati - Modna revija za odrasle
od 21 do 24 sata - After Party Shopping - noćni shopping uz posebne pogodnosti

Nedjelja, 26. rujna 2010. - UrbArt Zona Garden Malla

12 sati - Darovi iz rođendanske torte - nagradni kviz za posjetitelje
Brojne aktivnosti: košarkaško natjecanje, cheerleading radionice, borilačke vještine za cure, DJ Akademija, grafitiranje…

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?