Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Capsule-linija

G-Star Raw kreirao je kolekciju s nizozemskim Vogueom

doutzen kroes
Foto: Facebook
1/4
08.10.2012.
u 00:01

A povod je otvorenje njihove prve trgovine u Amsterdamu. No priča ima i humanitarni karakter jer zarada ide organizaciji dance4life čija je ambasadorica Victorijina anđelica Doutzen Kroes

G-Star Raw udružio je snage s nizozemskim Vogueom kako bi dizajnirali odjevnu capsule-kolekciju, a cijela je priča nastala radi otvorenja njihove prve trgovine u Amsterdamu. Linija uključuje sedam traper komada - od jakne i suknje do traperica, naravno - a cijela zarada ide organizaciji dance4life koja podiže svijest o HIV-u, odnosno sidi.

Glavnu riječ u ovoj modnoj priči ima ambasadorica organizacije dance4life, nizozemska manekenka Doutzen Kroes, koja je na otvorenju predstavila ovu capsule-kolekciju.

- Jako mi puno znači što je G-Star Raw na ovaj način podupro dance4life te se veselim djevojkama koje će na nizozemskim ulicama nositi ovu kolekciju. S druge strane, kupnjom ove kolekcije pridonijet će organizaciji dance4life što mi puno znači - rekla je Doutzen.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije