Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TikTok trik

Frizerka pokazala kako ćete znati jesu li vrhovi ispucali i koliko točno kosu treba skratiti

TikTok/Hannah Kelly Hair
11.08.2021.
u 14:30

Brzi savjet, pogotovo ako imate tamnu kosu, a ne želite je previše skratiti, samo ispod kose podmetnete bijeli papir i odmah bolje vidite koliko je vrhova ispucalo

Kad konačno imate 'idealnu' duljinu kose, da bi kosa ostala sjajna i u dobrom stanju treba redovito kratiti vrhove, pa je frizerka po imenu @HannahKellyHair nedavno s pratiteljima podijelila videu u kojem objašnjava svoju jednostavnu metodu kako odrediti koliko točno kosu treba skratiti - i to koristeći samo bijeli komad papira.

@hannahkellyhair

You can really see what needs to come off ✂️ #hair #haircut #hairtok #GetGrafting #girls #salon #makeup #fyp #viral #tiktok #hack

♬ Beggin' - Måneskin

- Ovo je brzi savjet za one s tamnom kosom koji je ne žele previše skratiti; samo ispod kose podmetnete bijeli papir i preko njega točno vidite u kakvom su stanju vrhovi i koliko je točno kose ispucalo - pokazala je na jednoj tamnokosoj klijentici i dodala da oni sa sa svjetlijom kosom mogu jednostavno upotrebiti tamniji papir.

Novi Story dizajnerski paket koji se ne propušta – romantična Boudoir tunika/haljina

1/3

Njen je video brzo postao viralan, sa više od tri milijuna pregleda i više od 213.000 lajkova, a stotine se Tiktokera javilo i s komentarima.

- Odličan savjet - napisala je jedna pratiteljica, a druga je, inače frizerka, napisala da upravo zbog određivanja duljine popucalih vrhova u svom salonu za tamnokose klijentice ima bijele ogrtače, a crne za plavuše, prenosi Mirror.

Nitko se nije pojavio na proslavi njezina rođendana, pa joj sin priuštio iznenađenje života

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije