Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Genijalno!

Frizerka otkrila besplatnu metodu kovrčanja kose: Treba vam samo jedna plastična boca

Instagram/@omgartistry
28.09.2021.
u 07:00

Osim što nećete baciti novac na uređaje, sačuvat ćete zdravlje kose.

Frizerka i vizažistica s Floride Olivia Smalley na svom je Instagram profilu podijelila odličan trik za kovrčanje kose – bez figara i uređaja za stiliziranje.

Kako biste izbjegli korištenje vrućih uređaja koji uništavaju kosu, Olivia preporučuje da uzmete jednu plastičnu bocu i sušilo.

Pogledajte video:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⁉️Did this hack just BREAK THE INTERNET?! Died. Dead. A water bottle? Is this real life? ⠀ ⠀ I saw this on @asil page and I had to do a tutorial immediately!! I said to myself, there is NO WAY this will actually work. ⠀ ⠀ WELP! Here’s another #omghack for you. TAG your friends below 👇🏻👇🏻and if you try it I’d love to see it!! ⠀ ⠀ #blowthebottlechallenge #omgartistry #oliviasmalley #socialsavvystylist #blondespecialist #licensedtocreate #cosmoprofbeauty #daviehairstylist #FortLauderdalehairstylist #miamihairstylist #socialqueen #Cosmoprofartisticteam #trendinghair #viralhair #modernsalon #hudabeauty @hudabeauty @shophudabeauty @hairvideodiary

A post shared by Olivia Smalley Hair Hacks (@omgartistry) on

Izrežite jednu rupu na sredini plastične boce i njezino dno. Kroz dno koje ste uklonili provucite suhu kosu, a kroz rupu na sredini umetnite uski nastavak sušila za kosu. Držite tako nekoliko sekundi, a zatim izvadite kosu iz boce – rezultat je nevjerojatan!

Kako prenosi Mirror, ljudi su oduševljeni njezinom metodom jer će na ovaj način uštedjeti novac, ali i sačuvati zdravlje kose.

Dokazano je: COVID19 utječe na kvalitetu i gustoću kose

1/5
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije