Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
priznanje

Frizerka Lidija Štokić iz salona Urban najbolja je na svijetu!

Lidija Štokić
Foto: Urban
11.02.2014.
u 15:05

Urban frizerski saloni posluju u Zagrebu, Splitu i Ljubljani, hrvatska su obiteljska tvrtka koja je u poslijednjih deset godina postala jedna od najutjecajnijih frizerskih kuća

Frizerka Lidija Štokić, zaposlenica frizerskih salona Urban, dobila je nagradu za najboljeg svjetskog frizerskog suca (OMC World Best Juror Award).

Nagradu je dobila za suđenje na svjetskom frizerskom natjecanju u Milanu a bit će joj biti uručena u Frankfurtu u svibnju u sklopu eventa OMC HAIRWORLD 2014.

- Urban potiče frizerska natjecanja zaposlenika jer značajne pripreme i vježbe za natjecanja snažno utječu na čistoću tehnike rada frizera - što predstavlja samu bit kvalitetnog frizerstva na kojem inzistiramo od samih početaka - izjavio je Krešimir Bezjak, vlasnik Urbana i internacionalno priznat frizer.

Urban frizerski saloni posluju u Zagrebu, Splitu i Ljubljani, hrvatska su obiteljska tvrtka koja je u poslijednjih deset godina postala jedna od najutjecajnijih frizerskih kuća. U svome vlasništvu ima jednu od najvećih regionalnih frizerskih akademija i posebna je po proizvodnji linije vlastitih proizvoda za njegu kose koji se proizvode po originalnoj recepturi i to u Hrvatskoj.

Izvoznik je hrvatskog frizerstva i dobitnik brojnih nagrada i priznanja. '

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije