Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fototeka.hr

Fototeka nagrađuje pretplatnike Večernjeg lista s 30 posto popusta

fotoknjiga
21.10.2010.
u 17:10

Fototeka je sve popularnija među računalnom generacijom

U moderno doba fotografije sve rjeđe fizički držimo u rukama, a sve češće gledamo na računalu, gdje ih čuvamo pregršt. No, nostalgija za danas gotovo zaboravljenim klasičnim albumima za slike potaknula je izradu fotoknjiga, digitalne verzije fotoalbuma. Fotoknjigu možete napraviti na stranici www.fototeka.hr.

Inače, prošli je tjedan Fototeka.hr dokazala svoju popularnost oborivši rekord u akciji internetske stranice za skupnu kupnju Kolektiva.hr. Fototekina ponuda na stranicama ovog sve popularnijeg internetskog servisa jedna je od najuspješnijih do sada – ukupni broj prodanih kupona za fotoknjige dosegao je čarobnu brojku od čak 788 primjeraka u 72 sata. To je treći najbolji rezultat uopće od osnutka ovog internetskog servisa.

I pretplatnici Večernjeg lista do 31.10. imaju posebnu pogodnost, a to je 30% popusta ne samo na narudžbe fotoknjiga nego i na sve ostale proizvode Fototeke: fotokalendare, fotočestitke i fotorazglednice.

Inače, fotoknjigu korisnik kreira sam, korištenjem jednostavnog programa dostupnog na internetu. Korisnik bira dizajn, dimenziju i vrstu uveza te unosi fotografije i komentare. Program mu omogućuje da i narudžbu i plaćanje obavi na internetu, a fotoknjiga za nekoliko dana dostavom stiže na odabranu adresu. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije