Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dan nakon poroda

Fotografijom iz bolnice izazvala brojne reakcije: 'Ovo je majčinstvo'

Majčinstvo
Foto: Facebook
1/4
08.07.2016.
u 10:35

'Roditi dijete je prelijepo iskustvo, a o iskustvima života nakon poroda se ne govori dovoljno', napisala je 28-godišnja Amanda Bacon

Za rođenje djeteta kažu da je najljepši osjećaj na svijetu, no sve majke koje su to prošle znaju da 'na terenu' ipak nije sve tako elegantno.

Jedan takav primjer je i fotografija 28-godišnje Amande Bacon iz Sjeverne Karoline koju je suprug fotografirao u bolnici dan nakon poroda. Dok suprug drži bebu, Amanda stoji obučena samo u jednokratne gaćice, 'podebljane' s velikim uloškom. 'Ovo je majčinstvo, ono je sirovo, zadivljujuće, neuredno i smiješno, sve u jednom', napisala je Amanda ispod fotografije koju je objavila na Facebooku.

'Roditi dijete je prelijepo iskustvo, a o iskustvima života nakon poroda se ne govori dovoljno. I definitivno se ne fotografira dovoljno', rekla je Amanda i dodala da ništa ne opisuje majčinstvo kao preslatka beba i velike pelene za mamu.

Za Amandu, koja uz novopridošlog sina ima i 3-godišnju kćer, ova fotografija je iskrena slika stvarnosti nakon rođenja djeteta. 'Dobro, loše i ružno. Lijepo je, ali neuredno', napisala je.

Ono što se možda ne vidi dobro na fotografiji je i to da je Amanda jela slatkiše koji su bili zabranjeni tijekom trudnoće zbog dijabetesa. Otkrila je i da je u bolnici često bila samo u gaćicama kako bi joj bilo lakše dojiti.

Fotografija se proširila društvenim mrežama i mnoge je dirnula Amandina iskrenost. 'Ovo je najstvarnija fotografija koju sam ikad vidjela. To je točno tako', jedan je od komentara. 'Briljantno! Sjećam se da sam tako izgledala nakon svo troje djece. Poznate osobe glume da rodite dijete, navučete uske traperice i izađete izgledajući nevjerojatno. Ovo je stvarni izgled nakon poroda', napisala je Sarah Jayne.

Amanda, koja sada ima dvoje djece, za kraj je svima dala i jedan savjet. 'Smijte se sami sebi, ne shvaćajte život preozbiljno. Rađanje je divno, katkad je neuredno, no trebali bismo cijeniti sve svoje strane', zaključila je Amanda.

>> Odgađate majčinstvo? Zbog ovoga biste se mogli i predomisliti

>> Zašto Hrvatice 'po bebe' idu u inozemstvo

Komentara 4

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
11:15 08.07.2016.

Neki si ju doma uokviri u dnevnom boravku,boli me kifla za njene jednokratne gace

RA
raycharles19
09:25 09.07.2016.

Nije majčinstvo neuredno nego je ona neuredna.

DU
Deleted user
12:10 13.07.2016.

Predobro je bilo dok nije postojao Facebook, i slične umotvorine, ovako svaki dan mi se sve više gadi čitati kakve gadarije ljudi objavljuju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije