Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seksi reklame

FOTO Ima neka tajna veza između traperica i žena u toplesu

traperice (1)
Foto: arhiva
1/5
09.02.2012.
u 11:40

Najefektniji način reklamiranja traperica su cure u toplesu i toga se drže mnoge poznate modne kuće

Kako bi bili sigurni da su upravo traperice u prvom planu, brojni dizajneri odlučili su kako je idealan način reklamiranja njihovog proizvoda da djevojke budu odjevene samo u njih.

Čak su i celebritiji poput Gisele Bundchen (čiju kampanju za Versace Jeans možete pogledati OVDJE), Heidi Klum, Megan Fox i sestara Kardashian pristale pozirati u ovom zavodljivom izdanju, a nova kampanja Replaya jeansa također su se priklonile ovom trendu. Brooke Shields davno je izjavila kako ništa ne stoji između nje i njezinih traperica, a čini se kako su vam samo one i potrebne!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije