Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Fluidi – novi trend u njezi kože lica

Dr. Hauschka
13.03.2021.
u 07:30

Tragajući za sve učinkovitijom njegom kože koja odgovara individualnim razlikama, sve se češće govori o fluidima. U čemu je njihova tajna i kako odabrati najbolji za sebe?

Fluidi su rjeđe i lakše teksture od krema za njegu lica. U sebi sadrže upijajuće čestice koje pomažu masnoj koži da se ne masti preko dana i da ne dobije onaj sjajni, masni izgled. S druge strane, osobe sa suhom kožom koriste fluide kada žele intenzivniju hidrataciju. Fluidi se za intenzivniju dnevnu njegu mogu kombinirati i s kremama. Kod izbora fluida za njegu kože, iznimno je važno da su bogati kvalitetnim aktivnim prirodnim sastojcima koji će koži dati potrebnu hidrataciju i njegu, a zadržati osjećaj lakokće. Također, birajte sredstva koja ne sadrže sintetička sredstva i kemikalije koji mogu kožu nadražiti, izazvati iritacije i dugotrajnu neravnotežu.

Flower power fluidi

Dnevni fluidi koje upravo predstavlja legendarni brand prirodne kozmetike Dr. Hauschka donose snagu cvijeća: ekstrakti divlje ruže, antilisa i marelice nositelji su  njihovih kompozicija. Nastavljaju time tradiciju ovog branda koji se od 1967. godine oslanja na održivost i nevjerojatnu snagu biljaka koje se nalaze u svim njihovim proizvodima.

Svestrani novi fluidi su lagani i hidratantni, svilenkasto su glatke teksture i osiguravaju dugotrajnu hidrataciju. Brzo se upijaju, štite kožu tijekom cijeloga dana te su odlična podloga za make-up.

Odaberi svoju kompoziciju

Dr. Hauschka prirodni fluidi namijenjeni su za optimalnu ravnotežu, umirenje ili aktivaciju i odgovaraju na individualne potrebe kože. Lako se uklapaju u dnevne rituale njege i kombiniraju s proizvodima za čišćenje i toniranje kože. Zbog brze učinkovitosti i laganih tekstura, posebno su zanimljivi mlađoj publici.

Uravnotežujući dnevni fluid uravnotežuje mješovitu kožu sklonu T-zoni i mrljama. Regulira masnu kožu, ublažava pojavu mrlja te balansira stanje kože s dugotrajnim učinkom. Vrijedni ekstrakti antilisa, poljske preslice i dragoljuba jačaju kožu, daju joj jasniju strukturu i kreiraju čišći ten.

Umirujući dnevni fluid umiruje osjetljivu iritiranu kožu sklonu crvenilu i proširenim kapilarama te jača njezinu otpornost.  Čak i koža s proširenim krvnim žilama (kuperoza) izgleda manje iritirana. Kompozicija s premium botaničkim ekstraktima i uljima stimulira prirodne procese kože lučenja sebuma i hidratacije. Ekstrakti ploda divlje ruže, boražine i vrkute osnažuju i hrane kožu te joj daju ujednačen izgled.

Revitalizirajući dnevni fluid oživljava dehidriranu kožu blijedog i umornog tena, koja postaje osvježena i mekana. Kompozicija s premium botaničkim ekstraktima i uljima stimulira prirodne procese kože lučenja sebuma i hidratacije. Ekstrakti marelice, mrkve i gospine trave aktiviraju blijedu i beživotnu kožu, bogato je hrane i učvršćuju kako bi postala blistava i mekana na dodir.

Dr. Hauschka – drugačija od samog početka

Svi Dr. Hauschka proizvodi nosioci su prestižnog NATRUE certifikat potpuno prirodnog proizvoda, ne sadrže sintetičke mirise, boje i konzervanse niti mineralna ulja i silikone. Filozofija ovog branda jesu sastojci iz organskog ili biodinamičkog uzgoja u vlastitu vrtu ljekovitog bilja s Demeter certifikatom. Često se ubiru u ranim jutarnjim satima kako bi se očuvala njihova puna prirodna snaga.  Ono što ne uzgajaju sami, kad god je to moguće nabavljaju se prema načelima pravedne trgovine i razvojnih partnerstava , a dijelom dolazi iz planina Švapske visoravni, kao i iz vlastitih projektnih uzgoja iz raznih dijelova svijeta. Uvijek od partnera koji rade prema načelima pravednosti i održivosti, kao i sama Dr. Haushcka.

Kozmetičke proizvode Dr. Hauschka potražite u svim bio&bio trgovinama i na biobio.hr

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije