Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 211
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mlada zvijezda

Filmskoj kćeri Dona Drapera roditelji ne daju da gleda Mad Men

kiernan shipka
Foto: Grazia
1/3
17.03.2012.
u 00:01

Američka glumica Kiera Shipka (12) modelingom se bavi od 6. godine, a kaže da joj je uzor Grace Kelly

Odjevena u Versaceovu haljinu i louboutinke te našminkana, Kiernan Shipku lako bi se moglo zamijeniti nekim odraslim modelom. No nije riječ o novom licu nego o 12-godišnjoj zvijezdi serije "Momci s Madisona" koja igra problematičnu kćer Dona Drapera. Za Graziju je pred objektivom dvojca Smallz i Raskind snimila editorijal u kojoj je zasjala poput prave holivudske dive.

Kiernan je karijeru počela kao model već sa šest godina, a zatim se okušala na audiciji za "Mad Men" i dobila ulogu kojom je pokazala iznimne glumačke sposobnosti. No unatoč tome što već nekoliko godina gradi karijeru, priznala je kako joj roditelji ne dopuštaju da gleda seriju, osim scena u kojima ona glumi.

Najdraži brendovi su joj portugalski Papo D'Anjo te Ralph Lauren. A Graziji je priznala i da je velika ljubiteljica mode:
- Moj se stil stalno mijenja. Velika sam zaljubljenica u modu i smatram da je to odličan način kako se možete izraziti odjećom. Modni joj je uzor Grace Kelly, ali joj se sviđa i stil Zooey Deschanel zbog modernog looka.

Ključne riječi

Komentara 1

Z2
znatiželjna_2
14:52 18.03.2012.

trebalo bi se zakonom zabraniti da časpisi djevojčice na svojim stranicama prikazuju kao odrasle žene !!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije