Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
modni koraci

Fashion.hr Style Community lansirao novi izgled portala i ekskluzivnu dizajnersku suradnju

Fashion.hr
Foto: Fashion.hr
1/7
10.06.2014.
u 11:39

Fashion.hr Style Community predstavlja tri modela majica koje se mogu kupiti u koncept dućanima Iggy u Zagrebu i Krug u Splitu te od sljedećeg tjedna na web shopu Vešmašina. Prihod ide stradalima od poplava u Slavoniji.

Najutjecajniji modni portal - Fashion.hr Style Community – lansirao je novi izgled, dinamičniji, elegantniji i dostupniji čitateljima na svim digitalnim platformama.

Uredništvo portala na čelu s glavnom urednicom Anom Bacinger predstavilo je novi dizajn koji će korisnicima pružiti nove sadržaje, ali i jednostavniji i brži pristup svojim omiljenim rubrikama zahvaljujući novim trendovima u on-line dizajnu. Fashion.hr Style Community svojim će posjetiteljima i u novom izdanju nuditi vrhunski sadržaj iz svijeta mode, ljepote, lifestylea, kulture.

Prvi će donositi vrhunske fotografije s crvenog tepiha i prvi će za svoje čitatelje otkrivati nova imena u svijetu mode, nove suradnje, kolekcije i kampanje.

Foto: Fashion.hr

Ana Bacinger

Svakog mjeseca Fashion.hr Style Community bilježi gotovo 200 tisuća posjetitelja, čija je visoka očekivanja, pri dizajniranju novog izgleda, pokušao ispuniti tim profesionalaca predvođen redakcijom i glavnom urednicom.

Novo ruho izmamilo je osmijeh na lice cijelom Fashion.hr Style Community timu, a nadamo se da će i povratne reakcije biti takve

Ana Bacinger

Višemjesečni trud i rad, prilikom kojeg se vodilo računa o svakom detalju, rezultirao je novim dizajnom portala koji će, uz nove rubrike i sadržaje, zadržati svoju prepoznatljivost i kvalitetu koju čitatelji već godinama prepoznaju.

„Na kraju cijelog procesa i pri prvom pogledu na novo lice portala, poželjeli smo da naše veselje i ushit osjete i naši dragi čitatelji! Novo ruho izmamilo je osmijeh na lice cijelom Fashion.hr Style Community timu, a nadamo se da će i povratne reakcije biti takve“, izjavila je povodom lansiranja novog, redizajniranog portala Ana Bacinger, glavna urednica Fashion.hr Style Communityja.

U želji da još više svojim čitateljima približe karakter portala, uredništvo se odlučilo pokrenuti zanimljivu dizajnersku suradnju. Vizual zaglavlja portala bit će prostor unutar kojeg će se hrvatski dizajneri kreativno izražavati nekoliko puta godišnje.

Sukladno tom pristupu, Fashion.hr Style Community predstavit će i limitirane dizajnerske komade s personaliziranom temom. Čast da pokrene taj trend dobio je poznati dizajnerski brand Robert Sever. Njihov potpis može se vidjeti na zaglavlju portala, ali i na majicama u kojima modni zaljubljenici mogu spremno dočekati ljeto.

Fashion.hr Style Community predstavlja tri modela majica koje se mogu kupiti u koncept dućanima Iggy u Zagrebu i Krug u Splitu te od sljedećeg tjedna na web shopu Vešmašina.

Foto: Fashion.hr

Svi modeli, koji su pažljivo birani i dizajnirani do posljednjeg detalja, proizvedeni su u Hrvatskoj. No još važnije, sav prihod od prodaje majica, Fashion.hr Style Community donirat će za pomoć stradalima u poplavama koje su pogodile Slavoniju.

>>Najvećim uspjehom smatram svoju karijeru, najvećim neuspjehom razvod braka

>>Vinko Filipić: Nastup na Fashion.hr-u ništa ne košta, niti ga možete kupiti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije