Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekskluzivne limitirane kolekcije zlatarne Celje

Fascinantan nakit inspiriran austrijskom prijestolnicom oduševit će svaku ženu

Zlatarne Celje
Foto: Promo fotografije
1/5
16.12.2014.
u 13:54

Kolekcije B&W te Metropolis izrađene su u ediciji od samo 99 komada. Idealan su blagdanski dar za dame koje žele same sebi pokloniti vrhunski nakit, ali i kao poseban dar zahvale za Vama važnu osobu.

Zlatarna Celje kraj stare i početak nove godine obilježava bezvremenskim nakitom koji unikatnim dizajnom i besprijekornom izradom zaustavlja dah. Kolekcije su izrađene u limitiranoj ediciji od po 99 primjeraka, a namijenjene su kolekcionarima nakita koji žele sebi ili dragoj osobi darovati jedinstven i ručno izrađen nakit.

Kolekcija B&W (Black&White) jedinstvena je u ponudi Zlatarne Celje. Izrađena je od uvijek elegantnog kontrasta crnih i bijelih dijamanata u bijelom zlatu koji su u cjelinu povezani ružičastim zlatom. Medaljon je s jedne strane crni, a s druge bijeli. A kako jedna strana ne može bez druge, kombiniranje B&W kolekcije je prepuno mogućnosti. 

 Bogata simbolika crno bijelog kontrasta namijenjena je snažnim ženama koje znaju što žele. U kolekciji su lančić s privjeskom u obliku medaljona te naušnice koje također imaju crno bijeli kontrast. Ekskluzivna kolekcija B&W izrađena je u limitiranom izdanju od samo 99 kompleta.

 U poslovnice Zlatarne Celje stigao je i ekskluzivan prsten Metropolis, također iz limitirane edicije. Sadržajno se nastavlja na prsten Vienna Vibrations inspiriran austrijskom prijestolnicom. Misteriozne vibracije i čarobni trenuci grada se osjećaju noću kada tajanstvene siluete stvaraju moćne prizore. Te su vizije bile inspiracija za prsten Metropolis.

Na prstenu se prelijevaju briljanti u bojama od tamnijih do svjetlijih nijansi. Kroz oblik prstena se izvija luk dijamanata koji ilustrira noćni puls grada. Prsten je dizajnirala dizajnerica Zdenka Šamec, a namijenjen je ženama koje nisu opterećene svakodnevnim stereotipima.

>>Zlatarna Celje organizira prvi međunarodni izbor za Lice Lencia

>>Najava poreza na kamate pogoduje trgovcima zlatom!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije