Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Family fun & home Mall otvara svoja vrata 7. svibnja 2021.

Family fun & home Mall
Foto: Promo
1/10
06.05.2021.
u 15:41

Posjetite novu destinaciju za najluđi, najzabavniji i najudobniji obiteljski shopping!

Prvi shopping centar u Zagrebu namijenjen svim članovima obitelji otvara svoja vrata u petak, 7. svibnja 2021. godine u 10 sati. Po prvi puta u Hrvatskoj, otvara se mjesto gdje će jednako moći uživati veliki i maleni. Nezaobilazna destinacija za cijelu obitelj od sad postaje Family fun & home Mall na Jankomiru koji svojim jedinstvenim konceptom obuhvaća velik izbor trgovina namještajem, odličnu zabavu s mnoštvom sadržaja za najmlađe i već poznata mjesta s finom hranom za svačiji ukus, a uz sve to možete obaviti i redovnu nabavku za svaki dan. Family fun & home Mall je iznimno velik i dobro organiziran prostor na čak više od 32.000 m² zabavne i prodajne površine. Svojim posjetiteljima osigurava gotovo 800 parkirnih mjesta na dva velika, besplatna parkirališta.

„Pozivamo obitelji i sve koji uređuju svoj dom da nas posjete, pronađu inspiraciju i odaberu namještaj za svoj dom iz snova. Dok će se djeca zabavljati, roditelji će shoppingirati, a kasnije će svi zajedno uživati u bogatoj gastro ponudi. Family fun & home Mall nezaobilazna je destinacija za cijelu obitelj.“ – izjavila je nakon otvaranja Ivana Turčinov, direktorica marketinga

Foto: Arena Hospitality Group

Dio prostora s fokusom na namještaj ispunjen je vrhunski kvalitetnim brendovima kao što su Mobel Land, Dan Kuchen, Tepih Centar, Marnic, Škerjanc, Eduro, Nord, Si Studio, Luna Home, Concordia, a novi zanimljivi brend na tržištu je Enza Home koji dolazi uskoro. Centar sadržava i odličnu gastronomsku ponudu s velikim izborom svjetskih kuhinja – Batak, Foodie, Gyoutaku sushi, Wok me, Pasta Fasta, Mex, Čušpajz & faširanac, slastičarna Torterie Macaron te caffe bar Leggiero i Leggiero Loft. U sklopu centra nalaze se i dvije svadbene dvorane Flores i Green Loft koje je moguće rezervirati za sve svadbene i druge svečanosti. U centru možete obaviti redovnu nabavku u Plodinama, Bipi i Linksu i sve to dok vaši mališani uživaju u adrenalinskim sportovima i interaktivnim igraonicama. Oni mlađi će sigurno uživati u čarima Amazinga Fun najvećeg adrenalinsko trampolinskog parka u Hrvatskoj te Igrandia najvećeg i najzabavnijeg kompleksa dječjih igraonica u regiji. Zbog epidemioloških mjera igraonicama još nije dozvoljen rad, ali će se mnogi iznenaditi uskoro kada otkriju nevjerojatan svijet zabave koji se prostire na čak 7.500 m2.

Foto: Arena Hospitality Group

Sve kupce povodom otvorenja očekuju vrijedni popusti kod partnera centra. Zaputite se i uvjerite se i sami u bogatu ponudu Family fun & home Malla koji se nalazi na zagrebačkoj adresi Velimira Škorpika 11 na Jankomiru, a više detalja  možete pročitati na web stranici familymall.hr. Sve na jednom mjestu, shopping iz snova, bez stresa, s puno zabave i veselja je moguć! Posjetite Familly fun & home Mall, krenite u pustolovinu jer i velike i male čeka opuštanje i zabava!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije