Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši muž Nine Morić iza rešetaka

Fabrizio Corona osuđen na gotovo četiri godine zatvora!

Corona
10.12.2009.
u 18:47

Paparazzo je osuđen za dva slučaja iznude i pokušaja iznude novca u zamjenu za kompromitirajuće fotografije motociklista Marca Melandrija i nogometaša Adriana. Novinarima je rekao da se srami što je Talijan

Sud u Milanu osudio je danas Fabrizija Coronu, bivšeg supruga Nine Morić, na tri godine i osam mjeseci zatvora. Paparazzo je osuđen za dva slučaja iznude i pokušaja iznude novca u zamjenu za kompromitirajuće fotografije motociklista Marca Melandrija i nogometaša Adriana. Nakon pročitane optužnice Fabrizio, koji se u sudnici pojavio obrijane glave, obratio se novinarima: 

– Sramim se što sam Talijan! – izjavio je uz psovku. Potom se obratio sucima rekavši da nije istina ono što piše na zidovima svih sudnica – odnosno da je zakon jednak za sve. Najavio je žalbu na presudu.

Državni odvjetnik je u optužnici predlagao kaznu od sedam godina i dva mjeseca zatvora. Još uvijek je u tijeku i drugi kazneni postupak protiv Corone, zbog posjedovanja i stavljanja u promet lažnih novčanica.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Svećenik
Svećenik
07:36 11.12.2009.

\"– Sramim se što sam Talijan! – izjavio je uz psovku\" više bi se trebao sramiti zbog sexa sa plastičnom lutkom....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije