Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Excipial proizvodi za zdrave i nježne ruke i kožu

Excipial
Foto: PR FOTO
1/3
PR
Autor
PR članak
16.12.2014.
u 16:21

U zimskom je vremenu koža posebno izložena negativnim vanjskim utjecajima koji mogu ostaviti trajne učinke na nju. Kako biste ih spriječili, važno je o njoj svakodnevno brinuti i hraniti ju.

Tvrtka Medical Intertrade d.o.o., uvoznik Excipial proizvoda, na tržište donosi tri nova proizvoda namijenjena njezi ruku koji sprečavaju isušivanje i pucanje kože.

Excipial Repair, revitalizirajuća krema za ruke, na prirodan način regenerira kožu, vraća joj izgubljenu vlažnost i mekoću te pruža ugodan osjećaj njegovanosti. Namijenjena je njezi osjetljive kože, svakodnevno izložene štetnim utjecajima koji nalažu povećanu brigu i zaštitu.

Excipial® U Hydrolotion, losion je s 2% ureje koji održava prirodnu vlažnost, hidratizira i njeguje osjetljivu kožu. Namijenjen je njezi mješovite, blago suhe i osjetljive kože te idealan za sve koji imaju problema s brzim isušivanjem i pucanjem kože.

Excipial® U Lipolotion je hidratantni losion s velikim udjelom masnoće za njegu suhe i vrlo suhe kože koji sadrži 4% ureje u emulziji bogatoj lipidima. Njegovom primjenom koža dugotrajno zadržava prirodnu vlažnost.

Nemojte stavljati brigu o koži na posljednje mjesto i izaberite najbolju njegu za nju.

Proizvodi Excipial Repair, Excipial® U Hydrolotion i Excipial® U Lipolotion dostupni su u ljekarnama.

Želite prijaviti greške?