Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bogatstvo svijeta

Evo što o ljepoti možemo naučiti od Francuskinja, Azijatkinji i Indijki

Žena
Foto: Thinkstock
1/3
05.08.2014.
u 12:55

Azijske žene imaju lijepe, izražajne oči. Tradicionalno, one ih samo iscrtaju crnom olovkom, i to je sve! No, efekt je fantastičan.

Ljepota je u očima promatrača, kaže poslovica.

Žene su se oduvijek uređivale i način na koji su to činile mijenjao se tijekom godina. Danas učimo iz povijesti, ali i koristimo bogato znanje mnogih svjetskih kultura.  

Pripremite se za francuski poljubac!

Uvijek nosite ruž. Francuskinje ne koriste često sjajilo za usne - one preferiraju ruž, obično crveni, i ne izlaze iz kuće a da ga nisu nanijele na usne.

Azijski trik za zavodljiv pogled

Azijske žene imaju lijepe, izražajne oči. Tradicionalno, one ih samo iscrtaju crnom olovkom, i to je sve! No, efekt je fantastičan.

Pospješite rast kose

Indijke su poznate u svijetu po prelijepoj kosi koju njeguju prirodnim maskama i masažom kože glave uljima. Jednom tjedno, utrljajte bademovo, kokosovo ili maslinovo ulje u kožu glave, masirajte pet minuta, ostavite da djeluje deset minuta, a potom operite kosu.

Žene u Indiji koriste kokosovo mlijeko i za brži rast kose. Dakle, utrljajte mlijeko u kožu glave, pričekajte jedan sat ili duže, a potom ga isperite.

>>VIDEO: Evo kako spriječiti razlijevanje ruža za usne

>>VIDEO: Učinite svoju kosu neodoljivom i naučite kako je ispravno fenirati

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije