Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi dojam

Evo što će muškarac primijetiti na ženi već u prvih 10 minuta

zavođenje
Foto: Thinkstock
30.04.2014.
u 11:51

Zaista vrijedi ona "manje je više", pa pazite da ne ostavite sasvim pogrešan dojam

Kada želite očarati muškarca, vjerojatno ćete provesti mnogo vremena ispred ogledala. I ponekad pretjerati.

Zaista vrijedi ona "manje je više", pa pazite da ne ostavite sasvim pogrešan dojam. Evo što će muškarci primijetiti na vama u samo 10 minuta.

1. Osmijeh

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

Način na koji se smijete otkrit će mnogo o vama. Muškarci će brzo primijetiti smijete li se njegovim šalama iskreno ili pretjerujete. Nemojte se smijuljiti na svaku njegovu izjavu, ali nemojte ni imati ozbiljan izraz lica. Budite prirodne i opuštene.

2. Odjeća

Odjeća će vas "odmah otkriti". Vrlo jednostavno pogrešnim odabirom odjeće možete poslati krivu sliku o sebi. Nemojte pretjerivati i izaći na spoj s prevelikim dekolteom ili prekratkom suknjicom. Znate kakav će to dojam o vama ostaviti. Odjenite ono u čemu se osjećate udobno svaki dan.

3. Piće

Kakvo piće naručujete? Ako se nalazite na jutarnjoj kavi, a vi naručite nešto alkoholno, nije baš neka ohrabrujuća slika. Ako ste u večernjem izlasku, odabir pića također može igrati ulogu u tome hoće li vas pozvati na drugi spoj.

4. Priča

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

U vrlo malo vremena muškarac će primijetiti ako ga pokušavate impresionirati svojim "nogometnim znanjem". On se baš raspričao o sinoćnjoj nogometnoj utakmici koju je gledao s prijateljima. Ako ne znate previše o nogometu, nemojte pokušavati ostaviti dojam da razumijete što je zaleđe. Možete samo izlanuti neku glupost i dovesti se u neugodnu situaciju.

5. Frizura

Frizura će muškarcu upasti u oči odmah, baš kao i ono što imate na sebi. Ako ste ležernijeg stila, ipak nemojte iz kuće izaći s frizurom s kojom ste se probudili.

6. Kako sjedite

Ako se previše vrpoljite na mjestu ili mašete rukama, možete lako odati dojam koliko ste nervozni. Muškarac će to odmah primijetiti i te pretjerane geste ga lako mogu odbiti.

7. Previše make-upa

Muškarci ne vole prenapadno našminkane žene. Mogu se zapitati "što se nalazi ispod". Budite prirodne s blagim make-upom koji ne izgleda kao da ste stavili masku na lice.

>>Muškarci ne znaju pokazati osjećaje jer su odrasli uz 'dječaci ne plaču'

>>5 znakova da ste predugo sami i da se to treba promijeniti

Komentara 18

JO
Jojobica
13:19 30.04.2014.

Omg, koji mudri savjeti!!!! Cure, samo dajte, pretvorite svoj život u projekt kako-fascinirati-frajera, a on će vam za uzvrat tome pružiti nagradu u pobacanim prljavim čarapama, nespuštenoj wc dasci, pidrigivanju, izležavanju ispred tv-a, prđenju ispod pokrivača ........ Go girl!

Avatar desnicarsko_smece
desnicarsko_smece
13:01 30.04.2014.

E da mi je vidit "muškarca" koji ovo gore navedeno primjetiti u prvih 10 minuta? :D

DU
Deleted user
13:28 30.04.2014.

Primjetit će besparicu dragi moji gdje vi živite, u oblacima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije