Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobro je znati

Evo koliko trebate čekati nakon buđenja za najbolji seks

seks
Foto: Thinkstock
1/10
18.08.2017.
u 20:04

Nakon analize informacija o vremenu buđenja sudionika, razini energije i jutarnjim navikama, istraživači su došli do zaključka koje je jutarnje vrijeme najbolje za seks.

Jutarnji seks mnogima je najbolji seks, ali sada su istraživači došli do zaključka i u koliko sati.

Najbolje vrijeme za seks je oko 07.30h, zaključak je istraživača, ili 45 minuta nakon buđenja. 

Istraživanje je proveo Forza Supplements, a sudjelovalo je tisuću ljudi.

Nakon analize informacija o vremenu buđenja sudionika, razini energije i jutarnjim navikama, istraživači su došli do zaključka koje je jutarnje vrijeme najbolje za seks.

Dok ste još pospani, tijelo je opuštenije nego ikada tijekom dana i seks je puno kvalitetniji, kaže terapeutkinja za seks Stefani Threadgill koja objašnjava da je jutarnji seks odličan i za lakše postizanje orgazma.

Većina žena, iako su večernji tipovi, ujutro će lakše i brže doživjeti orgazam. 



 

 

Komentara 5

GU
General_U
21:01 18.08.2017.

pa brale pun kur... ih u tu uru ide leć a bude se tek oko četiri pet poslije podne.onda do ponoć buđenje a tek oko jedne dvi ure iza ponoći bi se kresale sve do zore!!!!!

HL
hlibit
05:51 19.08.2017.

...Taman toliko da muz ode na posel

AU
austrougarskigeneral
21:49 20.08.2017.

onda ujutro najbolji sex ok

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije