Naslovnica Lifestyle Zdravlje

Evo koju biste boju novčanika trebali imati da biste bili bogati, a koju biste trebali izbjegavati

Svaka boja vezana je uz određene elemente, pa ako ste rođeni u znaku vode, vatre, zemlje ili drva morate pažljivo izabrati boju prema elementu u kojem ste rođeni
28. prosinca 2016. u 14:24 7 komentara 21453 prikaza
Novčanici
Foto: Pixabay

Ima li zaista ikakve veze kakve je boje naš novčanik s činjenicom je li on više pun ili prazan?

Ako je vjerovati feng shuiju – ima!

Svaka boja vezana je uz određene elemente, pa ako ste rođeni u znaku vode, vatre, zemlje ili drva, morate pažljivo izabrati boju prema elementu u kojem ste rođeni, savjetuju na portalu Feng shui za početnike. 

Plava – Plava boja simbolizira da će vam novac iscuriti iz ruku baš poput vode te se nikako ne preporučuje kao izbor za vaš novčanik. 

Crvena – Slično je i s crvenom bojom koja simbolizira vatru pa se vjeruje da će "sagorjeti" prilike za bogatstvom za osobe koje nisu rođene u elementu vatre ili zemlje. 

Crna – Predstavlja bogatstvo i napredak. Ako želite ostvariti napredak na poslovnom i financijskom planu, crni novčanik je pravi izbor za osobe rođene u znaku vode. 

Smeđa – Ovo je prava boja za osobe koje se trude uštedjeti novac ili trošiti što manje. Odličan je izbor za osobe rođene u elementu vatre ili vode.

Zelena – Simbolizira rast i život pa je u feng shuiju zelena biljka nezaobilazna u domovima ljudi koji žele ostvariti napredak na osobnom i poslovnom planu. Ili krenuti u nove, uspješne, početke. Preporučuje se osobama rođenima u znaku zemlje. 

>>13 načina kako biti produktivniji nadolazeću godinu

Zdravstveno osiguranje
Koliko košta zdravlje u 2019. i kako izbjeći duge liste čekanja

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar anekk
  anekk:

  Zar sam slučajno otvorila Cosmo ili Gloriu? Koji nebitni i nezanimljivi članci na Večernjem..Užas!

 • dangebandi:

  Ja rođen u znaku betonskog rodilišta, jel se to gleda ko zemlja ili voda? A imam crni takujin i nemam banke

 • franjom18:

  Nebu isle! cjeli zivot imam dva, crni mali i smedji, veci, a ostal sam bogec, prema nekima koji imaju zlatne mastere, jos sam i delal! molim odgovor, kak to?