Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neka 'kune' ostanu u džepu

Evo kako Valentinovo može biti romantično i bez velikog troška

Hrana za Valentinovo
Foto: Danijel Berković/Pixsell
1/3
14.02.2015.
u 12:44

Ponekad čak i male geste mogu biti puno romantičnije od skupih večera i poklona. Donosimo vam neke od njih

Ne želite potrošiti hrpu novaca za Valentinovo, ali ipak ga želite proslaviti sa svojim partnerom/icom?

Ponekad čak i male geste mogu biti romantičnije od skupih večera i poklona. Čak i jednostavna poruka "volim te" na jastuku vaše bolje polovice ili večera kod kuće uz vino i svijeće može zasjeniti skupi izlazak u grad i poklone na koje često nepotrebno trošimo novac.

Muškarci svoje partnerice mogu iznenaditi doručkom u krevet i porukom da je volite na papiriću. Ispišite joj "volim te" na ogledalo u kupaonici ili joj nacrtajte srce s njezinim crvenim ružem za usne.

Pustite vašu omiljenu pjesmu tijekom dana i usred pravljenja ručka ili spremanja zamolite ju za ples. Nazovite njezinu omiljenu radio postaju i posvetite joj pjesmu, ali budite sigurni da će je ona čuti. Snimite joj CD s ljubavnim pjesmama i zajedno ga poslušajte.

Foto: screenshot/facebook

Foto: Shutterstock

Iako vjerojatno ne volite romantične filmove, ovaj puta napravite iznimku i posudite film po njezinom ukusu i pogledajte ga zajedno.

I žene svoje partnere mogu iznenaditi romantičnim gestama, a da za to ne potroše previše novaca. Skuhajte mu omiljeno jelo, potrudite se oko serviranja i dekoracije stola, zapalite svijeće i na stol stavite vaše omiljeno vino.

Ako želite izbjeći kuhanje, dočekajte ga samo u seksi rublju s vinom u rukama i romantika će, bar za njega, biti zajamčena. Ne zaboravite pritom jaki make-up i frizuru.

Izradite vašu najdražu zajedničku fotografiju i uokvirite ju te mu poklonite. Može je držati kod kuće, ali i na uredskom stolu.

Šalijte mu tijekom cijelog dana poruke zašto ga volite ili ih ispišite na papiriće i polijepite po vašem domu.

Ako se, pak, ipak želite maknuti iz kuće, a pritom ne potrošiti novce, u subotu nas u većini zemlje očekuje lijep i sunčan dan. Iskoristite ga. Napravite piknik u prirodi, prošetajte gradom, posjetite vaša omiljena mjesta. Držite se za ruke i cvrkućite kao golupčići. To si svi možemo priuštiti bar jedan dan u godini.

>> Hrvatima je emotivno ispunjenje važnije od novca i dobre karijere

Komentara 1

OP
openheimer2
12:48 14.02.2015.

ja ja sam poprilično oblomovština za te kolače

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije