Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Europska premijera: HALO operacija očarala hrvatsku estetsku scenu – Tajni recept ljepote dolazi prvi put na naše prostore!

HALO zahvat
Foto: Promo
1/6
08.12.2023.
u 13:16

Kada su u pitanju estetski zahvati, Hrvatska nimalo ne kaska za Europom, ali ni za svijetom. Iako postajemo popularna destinacija za različite vrste estetskih zahvata, uvijek postoji prostora za unaprjeđenje, ali i novitete.

Upravo takve vijesti nam stižu iz poliklinike Lohuis Filipović, gdje je nedavno izvedena prva estetska operacija pod imenom HALO. Riječ je o spuštanju linije kose. Naime, naša linija kose djeluje kao prirodni okvir za naše lice, a previsoka linija vodi do istaknutog čela što dovodi do nerazmjera cjelokupnih crta lica.

Kod nekih osoba, takav problem može jako naštetiti samopouzdanju osobe. Često ih znaju skrivati raznim frizurama ili modnim dodacima poput šešira, marama ili slično. Međutim situacije poput vjetrovitog vremena, odlaska na kupanje ili fotografiranje, za nekoga se mogu pretvoriti u iznimno stresne trenutke.

Foto: Promo

HALO operacija je već dugo popularna u Velikoj Britaniji, a iza nje stoji renominirani kirurg Gregor Bran iz poliklinike GB Aesthetics. Greg je dvostruko certificirani plastični kirurg lica, a diplomirao je na Sveučilištu Heidelberg u Njemačkoj te je stipendist Europske akademije plastične kirurgije lica (EAFPS).

Poznat je po tome što je iznimno posvećen poboljšanju i obnavljanju prirodne ljepote vašeg lica. Usmjeren je na postizanje optimalnih rezultata koji su prilagođeni osobnosti njihovih pacijenata.

„Dobar ishod se uvijek može prepoznati po sjaju povjerenja u očima mojih pacijenata“, rekao je Greg.

Foto: Promo

Doc.dr.sc. Boris Filipović i dr.sc. Peter JFM Lohuis su poznati po svojoj konstantnoj želji za unaprjeđivanjem. Upravo iz tih razloga, dr.sc. Greg Bran je pozvan kako bi svoje tehnike nesebično podijelio s ostatkom tima. Osim dr. Brana, u Zagreb je bio pozvan, a isto tako sudjelovao i na operaciji, dr. Gustavo Suarez. Doktor koji ruši rekorde svojim radom na području rinoplastike u Barceloni. Njegov cilj je proširiti svoje znanje o kompleksnosti struktura na području nosa i cijeloga lica.

Tim koji iza sebe broji godine usavršavanja, znanja stečenog po cijelom svijetu i suradnji sa svjetski poznatim doktorima iz estetske medicine je po prvi put u Hrvatskoj odradio operaciju HALO.

Foto: Promo

Pacijentica se s punim povjerenjem i nimalo dvojbe prepustila rukama ovih stručnjaka te odlučila podijeliti nezadovoljstvo svojim izgledom i pričati o bezbolnosti ovog zahvata. Osim zadovoljstva zahvata, pacijentica je bila zadovoljna cjelokupnom razinom skrbi koju je primila tijekom cijelog procesa.

Hrvatska, osim što privlači pažnju svojom ljepotom i turističkim čarima, polako postaje i epicentar estetskih inovacija.

Ukoliko i Vas zanima HALO zahvat, uvijek se možete s povjerenjem obratiti našem timu iz Poliklinike Lohuis Filipović. Svoj termin konzultacija možete rezervirati putem telefonskog broja 01-2444-646 ili putem maila info@lf-mg.com.

Foto: Promo

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije