Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aromaplazma tretman

Esencijalnim uljima do zdrave kože

ulje
Arhiva
18.02.2010.
u 15:50

U ove tmurne dane jednoj čitateljici darujemo Aromaplazma tretman koji uključuje posebnu opuštajuću masažu balzamom od esencijalnih ulja.

U iščekivanju proljeća, duljih dana i više sunca, ovaj su tjedan naša preporuka Decléorovi tretmani.

Zbog svoga jedinstvenog sastava preparati na potpuno prirodnoj bazi pružaju užitak kako za kožu tako i za duh te nas opuštaju od umora i napetosti. Najviše ih preporučujemo ženama s izrazito suhom kožom koja zbog zime i grijanja treba intenzivniji tretman.

Od nekoliko Decléorovih tretmana, predstavit ćemo vam osnovni -Aromaplazma tretman.

Tretman započinjemo pilingom koji određujemo prema tipu kože.

Nastavljamo specijalnom aroma-masažom, opuštajućom masažom koja se sastoji od kombinacije drenaže i digitopresure. Izvodi se balzamom od esencijalnih ulja te stoga pruža jedinstven užitak.

Slijedi kremasta maska koju biramo prema stanju kože. Preko gaze stavljamo aromaplazmatsku masku koja je koktel pšeničnih klica, sjemenki suncokreta, praha sjemenki lana i ekstrakta kvasca. Nanosi se topla te je zbog toga i svog sastava izuzetno ugodna.

Da bi užitak bio potpun, za vrijeme djelovanja maske klijentica dobiva masažu ruku.

Osim aromaplazmatskog tretmana preporučujemo i Evidance Lift, tretman na bazi algi i vitamina C koji djeluje poput liftinga te je odličan za zrelu kožu.

 

Aromaplazma tretman u kozmetičkom salonu  VaLi osvojila je Iva Janošić iz Zagreba, a poklon-bonove u vrijednosti od 50 kuna Marina Maletić, Ivančica Sakal, Albina Konjevod, Nada Gvozdenović, Mirjana Vukeli, Lidija Seletković, Ivana Seginj, Gordana Gregurić Miočić, Marijana Blažinčić i Nataša Palijan.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije