Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prekid

Ella Dvornik prekinula vezu s Denisom Memedovskim

ella dvornik
24sata
12.01.2010.
u 10:32

Ella Dvornik (19) prekinula je dugogodišnju vezu s dečkom Denisom Memedovskim. Kći kralja funka Dine Dvornika i Denis počeli su vezu u mlađim danima, a donedavno su i živjeli skupa.

Ella Dvornik (19) prekinula je na svoj rođendan dugogodišnju vezu s dečkom Denisom Memedovskim. Kći kralja funka Dine Dvornika i Denis započeli su vezu u mlađim danima, a donedavno su i živjeli skupa.

Bez obzira što je njihova veza završila, poručili su da će biti dobri prijatelji.

Nakon prekida Ella se vratila mami, a kao razlog prekida nije navedena treća osoba nego je jednostavno došlo do zasićenja u odnosu.

Ključne riječi

Komentara 1

SI
sinkić
10:54 12.01.2010.

koga briga za ovu, pa nije ni školu završila, imate toliko tema o mladim i sposobnim ljudima, sportašima i sl....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije