Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jesen/zima 2017/18

Elfs-i predstavili kolekciju Wild flower i priredili modni i glazbeni spektakl

Elfs modna revija kolekcije za jesen/zimu 2017/18
Saša Zinaja
06.10.2017.
u 12:57

Jedan od glavnih aduta dizajnera u ovoj kolekciji su haljine na preklop koje dolaze u više dužina, a posebno su atraktivne one najjednostavnije lepršave duge punog kruga s prorezom.

Dizajnerski dvojac ELFS, koji već godinama ispisuje najuzbudljivije hrvatske modne stranice, ponovo je potvrdio zašto je na samom tronu ne samo domaće već i regionalne modne scene. Wild Flower je ime ženske i muške kolekcije za jesen/zimu 2017/18 koju su sinoć predstavili samostalnom revijom u šestom paviljonu na Zagrebačkom Velesajmu.

Iznenađenje večeri  bila je jedinstvena Zdenka Kovačiček koja je svojim retro hitom Frka iz 1984. godine započela zabavnu reviju u režiji ELFSA.

Elfs modna revija kolekcije za jesen/zimu 2017/18
1/12

Kolekcija spaja dašak retra, prelaska iz 70-ih u 80-e godine, a naziv kolekcije Wild Flower opravdali su romantični motivi poljskog cvijeća koji se u kolekciji provlače kao uzorci na tkaninama ili pak štikovi na ženskim puloverima. 

Jedan od glavnih aduta dizajnera u ovoj kolekciji su haljine na preklop koje dolaze u više dužina, a posebno su atraktivne one najjednostavnije lepršave duge punog kruga s prorezom. Osim elegantnih i ženstvenih haljina koje su zastupljene u svim dužinama, 
mogli smo vidjeti i sjajna odijela za nju i njega, luksuzne muške i ženske parke za zimske dane i nabrijane kožne jakne.

Na pisti su ekskluzivno predstavljene i atraktivne visoke čizme, sexy salonke i plišane sanadale na platformu koje su se sjajno nadopunjavale s plišanim torbicama čineći tako kompletiranu i zaokruženu modnu priču.

“Wild flower je jedna od naših najjednostavnijih kolekcija no, istodobno najkompletnija i najsofisticiranija do sad. Kao inspiracija nam je poslužilo poljsko cvijeće koje ima jednu posebnu nenametljivu ljepotu te predstavlja slobodu i drskost, a to je ono što smo htjeli
prikazati ovom kolekcijom“, izjavio je Ivan Tandarić, jedan od dizajnera poznatog dvojca. 

“Zadnjih mjeseci radeći na kolekciji, navukli smo se na Nipplepeople i kroz njih smo iznova zavoljeli Zdenku Kovačiček, koja je “divlji cvijet” naše estrade. Presretni smo i počašćeni što su ovakvi sjajni nekonvencionalni umjetnici bili dio ove naše priče“, dodao je Aleksandar Šekuljica. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije